Nakitiniz yoksa “İstanbullines” var

‘İstanbullines’, Bayram dönüşünde Yalova-Eskihisar hattını kullanacak, ancak yanında nakit olmayan misafirleri için kredi kartı ve HGS ödemeleriyle kolaylık sağlıyor

TURİZMİN SESİ

‘İstanbullines’, keyifli bir Körfez geçişi için misafirlerine güvertesindeki gözetleme dürbünüyle denizi seyretme imkanı sunarken, kafeteryadaki ekmek kıtırlarıyla da martıları beslemek isteyenleri düşünüyor. Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında, sıra beklemeden, konforlu, ekonomik ve 25 dakikalık kısa süreli Körfez geçişleri sunan ‘İstanbullines’; bayram tatili dönüşünde nakiti kalmayan ya da nakit ödeme yapmak istemeyen yolcularına gişelerde kredi kartıyla ödeme ve HGS fırsatıyla nefes aldırıyor. 

 
 
Denizyolu taşımacılığında 9 yıl, Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında ise 2 yıldır faaliyet gösteren 
‘İstanbullines’, feribotlarını bayram dönüşlerinde de tam kapasite ile çalıştırarak müşterilerin artan taleplerini, bekletmeden ve kuyruk oluşmadan karşılamaya devam ediyor. 7/24 çalışan, konforlu ve genç filosuyla deniz yolculuklarında her zaman bayram havası estiren İstanbullines, bugüne kadar Eskihisar-Yalova hattında alışılagelmiş 45 dakika süren uzun geçişleri de hızlı İstanbullines gemileriyle artık 25 dakikaya kadar düşürüyor. 
 
 
İsteyene martılarla yolculuk, isteyene dürbünle seyir imkanı
Konforlu ve hijyenik gemileri, yaş ortalaması 9 olan genç filosu, ekonomik kafeteryası, seyahat süresince ücretsiz wi-fi hizmeti, klimalı yolcu salonu, telefon şarj cihazları ve çevre gözetleme dürbünüyle keyifli yolculuklar sağlayan İstanbullines, ayrıca büfedeki ekmek kıtırları ile martıları besleme keyfini de yolcularına sunuyor. Tüm güverte ve üst köprüdeki korkulukları çocukların güvenliği için pleksi plakalarla kaplayan İstanbullines, seyir sırasında yol yorgunluğunu atmak isteyenler için masaj koltuklarını da unutmadı.Geçen yıl Eskihisar-Tavşanlı hattında ilk defa başlattığı gidiş-dönüş bilet kampanyasına bayram süresince devam eden İstanbullines’ta otomobiller için tek yön gidiş fiyatı 60 TL iken gidiş dönüş alınan biletlerde otomobil 50 TL olarak ücretlendiriliyor.