Nadir Karadal son yolculuğuna uğurlandı

Turizm sektörünün sevilen isimlerinden Nadir Karadal son yolculuğuna uğurlandı 

TURİZMİN SESİ


Nadir Karadal'ın 54 yaşında hayatını kaybetti.  Dün evinde fenalaşan Nadir Karadal'ın, hastaneye kaldırıldığında kalbine pıhtı attığı ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği açıklandı. Türkiye'nin önde gelen otel yöneticilerinden biri olan Nadir Karadal'ın vefat haberi, turizm sektörünü yasa boğdu. Nadir Karadal uzun yıllar boyunca turizm alanında önemli çalışmalara imza attı ve sektöre büyük katkılar sağladı.  Karadal'ın cenazesi bugün 20 Aralık Çarşamba günü Karacaahmet mezarlığı  Şakirin Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

Cenaze törenine Karadal'ın ailesi, yakınları, dostları ve turizm camiasından çok sayıda kişi katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşandı. Nadir Karadal'ın sevenleri, onu son yolculuğuna uğurlarken gözyaşlarını tutamadı.

Cenaze törenine ailesi, yakınları, dostları ve turizm camiasından çok sayıda kişi katıldı. Törende duygu dolu anlar yaşandı.

Nadir Karadal'ın sevenleri, onu son yolculuğuna dualarla gözyaşlarıyla uğurlandı.

Nadir Karadal Kimdir
Nadir Karadal, 1969 yılında Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümü'nden mezun olduktan sonra National University'de sertifika programına katıldı. 1986 yılında Dedeman Hotels & Resorts International'da işe başlayan Karadal, kariyeri boyunca Dedeman Grand Chisinau, Dedeman Ankara, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center ve Dedeman Konya & Convention Center otellerinin açılış ve yönetim süreçlerinde önemli rol oynadı. 2005 yılında Dedeman Ankara'nın Genel Müdürü olarak atanan Karadal, 2008 yılında Dedeman Konya & Convention Center'ın açılışını gerçekleştirdi. 2009 yılında tekrar Dedeman Ankara'ya dönen Karadal, 2012 yılında ise Dedeman Bostancı ve Dedeman Park Bostancı'nın Genel Müdürü oldu. Evli ve iki çocuk babasıdır. TURİZMİNSESİ.COM Ailesi olarak; Nadir Karadal'ı saygı ve rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun.