MÜZİK DOLU BİR HAFTASONU

Kültür sanat etkinliklerinin önemli adresi argos in Cappadocia, 8-10 Haziran'da müzikseverleri iki ayrı konsere davet diyor

TURİZMİN SESİ


HABER MERKEZİ-Konser keyfini, “Müzikli Haftasonu Paketi” ile de taçlandırabilirsiniz. Kapadokya'nın kalbi Uçhisar köyünde bulunan argos in Cappaocia, bünyesinde bulunan ikibin yıllık manastır yerleşkesi Bezirhane'de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu yıl da çok özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor… 2012 Bezirhane etkinlikleri, 9 ve 10 Haziran'da müzikseverleri iki farklı konserle buluşturarak başlıyor. Bir zamanlar kervansaray olarak kullanılan, keşişlerin ve rahiplerin barındığı, İpek Yolu üzerinde deve kervanlarının konakladığı, beziryağının üretildiği Bezirhane, 9 Haziran Cumartesi günü “A Capella Madrigaller ve Halk Şarkıları”ndan oluşan bir repertuar ile Rönesans Topluluğu'nu ağırlıyor.

10 Haziran Pazar günü ise “Schubert'ten Piazzola'ya” konserinde viyolonselde Taner Türker, piyanoda Sigrid Hagn Bezirhane'de müzikseverlerle buluşacak. “Schubert'ten Piazzola'ya” konseri, Türkiye'de oda müziğini geliştirirken genç sanatçılara eğitim ve deneyim olanakları yaratmak için yola çıkan Klasik Keyifler'in “Bezirhane Konserleri” kapsamında gerçekleşiyor. Misafirlerine iki gün üst üste doyumsuz bir müzik ziyafeti sunmak isteyen argos in Cappadocia, bu haftasonuna özel bir de konaklama paketi hazırladı. “Müzikli Haftasonu Paketi”, argos in Cappadocia'nın her biri birbirinden farklı konsepte sahip deluxe odalarında iki gece konaklama, hoşgeldiniz sürprizleri ve Bezirhane'nin olağanüstü akustiğinde bu iki konseri izleme fırsatı sunuyor.

“Müzikli Haftasonu Paketi” 8-10 Haziran tarihleri arasında, iki gecelik konaklamalarda iki kişi için kahvaltı ve KDV dahil, 450 Euro.
Okulların kapandığı bu haftasonunu bir gün daha uzatmak isteyen konuklar ise, aynı içeriğe sahip paketi daha da avantajlı fiyatlarla üç geceye uzatabilirler. “Müzikli Haftasonu Paketi” ile sevgili çocuklara da bir tatil armağanı vermek isteyen argos in Cappadocia, anne babalarının odasını paylaşmak isteyen küçükler için uygun deluxe odalara dahil edilecek ek yataktan da ücret almıyor. Kapadokya'nın büyülü atmosferinde okulların kapanışını ailenizle kutlayıp, Bezirhane'nin muhteşem atmosferinde müziğin zevkini çıkaracağınız bir haftasonuna bekliyoruz