MUTFAKTA BUTİK EĞİTİM

Serkan Bozkurt Chef's Table Mutfak Okulu öğrencilere kapılarını açarak 1.profesyonel Mutfak kursuna başladı

TURİZMİN SESİ


Butik anlamda mutfakta eğitimi hedefleyen okul, mutfakta yemek yapmanin yanı sıra yapılan yemeği anlatabilme ilkesi ile yola çıktı.Okulda 3 aylık profesyonel ,amatör kurslar ve günlük work-shop'lar eğitim başlıkları.

CHEF'S TABLE MUTFAK OKULU'NUN AMACI
Profesyonel'lere ve Amatör'lere, mutfakta kişisel gelişimlerini hedeflerine göre ve kendilerini görmek istedikleri seviyede butik anlamda eğitim vererek kısa zamanda ulaştırmak. Periyodik kursun yanı sıra okul'da günlük work-shop 'lar şeklinde yapılacak eğitimler ile insanların mutfak'da olma keyfini unutamıyacakları bir güne dönüştürme,merak ettikleri yemekleri şef ile birlikte yaparak ve dinleyerek hazırlama ,kültürlerini öğrenme ,yapılan yemeklerin hazırlanma şekillerinin yanı sıra mantığını anlama ve mutfağın terapisinden yararlanmaktır.

MUTFAKTA BUTİK EĞİTİM
Serkan Bozkurt'un diğer bir amacı da dünyada büyük trend haline gelen mutfak ortamında Chef's Table'ın Şef Serkan Bozkurt tarafından misafirlerine sunulmasıdır.Okul stüdyo şeklinde dizayn edildiginden aynı zamanda teknolojIk bir meeting-room olarakta kullanılabilir,meeting sonrası Chef's Table verilebilir, dünyanın birçok yerinden Serkan Bozkurt tarafından getirilmiş özel yemek kitaplarının okul kütüphanesinde incelenebilir.

CHEF'S TABLE MUTFAK OKULU'NUN DİĞER HİZMETLERİ
*Şirketler için özel mutfak aktivite paket programları ve yemekleri hazırlanması
*Catering hizmeti verilmesi
*Otel ve restaurant'lara menü danışmanlığı
*Gıda Firmalarının amaçlarına yönelik Ar-Ge çalışmaları yapılması ve reçeteler hazırlanması.
*Broşür,Katalog çekimi yapılması
*Okulda mutfak konseptinde doğum günü ve aktivite partileri düzenlemesi.

Ülkemiz için dünyanın bir cok yerinde sunumlar ve organizasyonlar yapmış Türk Milli Şef Serkan Bozkurt tarafından özel olarak creative olarak fine-dinig hazirlanacak menüler ile daha önce tatmadığınız lezzetler ile Chef's Table Mutfak Okulun'da buluşup tanışacakşınız.

4 metrelik Şefin masası ve 18 kişilik oturma kapasitesi ile Chef's Table'da yemeklerin sayısını belirliyebilirsiniz veya Şef'e bırakabilirsiniz.
www.chefstablemutfakokulu.com