MÜGE BİÇEN'DEN ZIT

Antik Hotel'in Antik Cisterna Sergi Salonu, 10 Temmuz ile 28 Ağustos 2008 tarihleri arasında Müge Biçen'in, 'ZIT' adlı kişisel resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Antik Hotel'in 1500 yıllık Bizans Sarnıcı olan Antik Cisterna Sergi Salonu'ndaki 'ZIT' adlı resim sergisinde, “figürü ele alıp, kontrast rengin saf (monokrom) armonisini, siyah beyaz olarak biçimsel desene uyarlayan” Ressam Müge Biçen'in kendisine ait üslubu anlatılıyor.

Müge Biçen, “İfade zıtlığı, olgular, toplumsal sanat, siyaset, ekonomi, insan, bitki, hayvan, ekolojik ifadede, varoluşun gece ile gündüz zıtlığını ele alırken, aslında zıtlığın bir denge unsuru olduğunu görmekteyiz. Yani ben, bir şekilde resimlerimde bunu yansıtırken, renkte zıtlığın biçimsel dengesini oluşturmaktayım.

Yaşam, muhalifler oldukça sürecektir. Kavgalar ve tartışmalar olacaktır. …” diyor.

Tarihi Bizans Sarnıcı'nın üzerine kurulmuş olan Antik Hotel - Antik Cisterna Sergi Salonu'ndaki sergi sanatseverleri bekliyor.

Müge Biçen'in 'ZIT' adlı kişisel resim sergisinin açılışı, 10 Temmuz 2008 Perşembe günü, saat: 18.00'de gerçekleşecektir.

Antik Hotel–Antik Cisterna Sergi Salonu, Sekbanbaşı sok. No:10 Beyazıt
Tel(0212)638 58 58