MOLU’DAN ÇOCUKLARINIZA İLK HEDİYE

“Seni Seviyorum Bebeğim” koleksiyonu ile çocuklarımızın ilk mücevherleri Molu'dan

TURİZMİN SESİ


Disney'in sevimli kahramanları Molu tasarımları ile hayat buluyor
Molu Mücevher, göz alıcı ve eşsiz tasarımlarıyla, hayatımızdaki en değerli mücevherlerimiz bebeklerimize, çocuklarımıza “Seni Seviyorum Bebeğim” koleksiyonunu sunuyor. Molu'nun bu rengarenk sevimli, neşeli ve eğlendirici koleksiyonu, çocuklarımızı mücevherin büyülü dünyasında yolculuğa çıkarıyor.

Sevgi… Belki de hayatımız boyunca vazgeçemeyeceğimiz tek şey. Etrafımızdaki her şeye sevgi duyabiliriz. Tabiata, annemize, babamıza, dostlarımıza… Peki ya hayatımızdaki en değerli varlığımız çocuklarımıza duyduğumuz sevgi? Onları ilk kucağımıza aldığımızda hissettiklerimiz… Çocuklarımızın ilkleri bizler için çok önemlidir. İlk anne demeleri, ilk gülümsemeleri, ilk adım atışları, ilk yaş günleri, okula başladıkları ilk gün ve daha birçok ilkleri bizleri çok mutlu eder ve unutulmazdır. İşte çocuklarımızın bu önemli ilklerine Molu da “ilk mücevherleri” ile bir yenisini ekliyor. Göz alıcı ve eşsiz tasarımlarıyla, hayatımızdaki en değerli mücevherlerimiz olan çocuklarımıza “Seni Seviyorum Bebeğim” koleksiyonunu sunan Molu'nun bu rengarenk sevimli, neşeli ve eğlendirici koleksiyonu, çocuklarımızı mücevherin büyülü dünyasında yolculuğa çıkarıyor.

Disney lisanslı olan “Seni Seviyorum Bebeğim” koleksiyonu, Disney'in sevimli kahramanlarını çocuklarımızla buluşturuyor. 1900'lü yıllardan beri her zaman rüyalarımızın kahramanı olan Minie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck, Daisy Duck, Daffy Duck ve daha nice kahramanlar için filmler yapıldı. Ziyaret edilebilecek Disney dünyası kuruldu ve şimdi de çocuklarımız için mücevherleri üretildi.

Molu Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Molu, “8 yıl önce anne adayları için tasarladığımız, bebeklerin anne karnındaki halini simgeleyen “Ana Kucağı” modelimiz ile başladık. Sonra yeni anneler için “İnci Bebek” kolyelerimizi ürettik. Şimdi de bebeklerimizin ve çocuklarımızın ilk mücevherlerini üretiyoruz. Çok heyecanlanarak hazırladığımız bu koleksiyonumuzun ismini “Seni Seviyorum Bebeğim” olarak belirledik” dedi. “Değer verdiğimiz, önemsediğimiz bebeklerimizin, çocuklarımızın da çok küçük yaştayken Molu ile tanışmalarını istedik” diyen İlhan Molu, “Anneleri, teyzeleri, halaları nasıl en güzel mücevherlerini Molu'dan aldılarsa çocuklarımızın da bu geleneğe uymalarını istiyoruz. Disney lisansı ile üretilen bu rengârenk ve çok sevimli bileklikler, kolyeler, küpe ve yüzükler şimdiden birçok bebeğimizi süslemeye başladılar bile.”

“Molu Mini Club” üyeliği ile ömür boyu indirim
Molu Mücevher'in, ayrıca çocuklarımıza bir de sürprizi bulunuyor. Molu'nun “ Seni Seviyorum Bebeğim” isimli koleksiyonundan alan her bebek veya çocuk “Molu Mini Club” üyesi olacak. Böylece, hem kendisi hem de annesi Molu'dan yapacakları alışverişlerde ömür boyu özel indirim hakkına sahip olacaklar.