MOBİL BUZ PİSTİ AÇILIYOR

Geçtiğimiz yıl “Doğaya Destek Sizden, Buz Pateni Biletiniz Bizden” sloganıyla ilçedeki çocuklara ve yetişkinlere hem geri dönüşüm bilinci veren hem de spora teşvik eden Beyoğlu Belediyesi, buz pistini bu yıl da hizmete sokuyor

TURİZMİN SESİ


Bora ÖZGEN
İstanbul(TURİZMİN SESİ)-
Hasköy sahilinde kurulan ve 15 metre genişliğe, 30 metre uzunluğa sahip mobil buz pistinin açılışı 28 Şubat Salı günü Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından açılacak. Saat 12.00'de gerçekleşecek açılışta çocuklar bir adet kağıt, plastik yada pil gibi geri dönüşebilir atık getirdiklerinde buzda kayacak. Açılışta, minikler buz üstünde bir gösteri yaparken, buz hokeyi maçı da düzenlenecek.

Beyoğlu Belediyesi Mobil Buz Pisti 5 Nisan 2012 tarihine kadar açık kalacak. Buz pistinden yararlanmanın bir diğer şartı da Beyoğlu'nda yaşamak. Buz pateni yapmayı bilmeyenler için her şeyin düşünüldü. Geri dönüşüm getirip biletini alanlar uzman eğitmenlerin gözetiminde kayacak. İlçedeki okullarda eğitim gören öğrenciler Beyoğlu Belediyesi'nin araçlarıyla buz pistine ulaştırılacak. Buz pisti her gün 09.00-19.00 saatleri arasında hizmet verecek. Hafta sonu ailelerinde yararlanabileceği mobil buz pistinin açılışında siz değerli basın mensuplarını görmekten mutluluk duyarız.

PROGRAM
Açılış: 28 Şubat 2012- Salı
Saat: 12.00-13.00
Yer: Hasköy Sahili – Beyoğlu Belediyesi Yelken Okulu Yanı
İrtibat: Huri Yazıcı- Beyoğlu Belediyesi Basın Koordinatörü (0530 780 72 98-0532 596 79 64)