Misina Balık Romantizm Ateşini Harlayacak

Misina Balık, pır pır atan kalpler ile aşkın en güzel halini bu yıl da geçmiş yıllarda olduğu gibi unutulmaz kılacak

TURİZMİN SESİ

Misina Balık, Türk damak tadını evrensel lezzetlerle birleştiren zengin ve çeşitli menüsüyle olduğu kadar mimari dekarasyonu ile de benzer konseptte hizmet veren pek çok yeme içme mekânından farkını açıkça ortaya koyuyor.
 
 
Sevgililer Günü’nü küçük bir süpriz ile unutulmaz kılmak istermisiniz ? Şimdiye kadar Sevgililer Gününüz  nasıl geçti? Yapmak istediklerinizin sınırını sadece sizin çizebileceğiniz bir an düşünün… 
 
 
Misina Personeli AŞK Menüsü servisi için hazır 
 
Bu an ne olsun istersiniz?
Lezzetli, Huzurlu, Sağlıklı bir güne ne dersiniz ?
Bilinen tarifleri yeni bir dokunuşla benzersiz hale getiren mekânda yepyeni bir deneyime hazır mısınız? O zaman Misina Balık Sevgililer Gününde tam size göre…
 
 
Mutfakta harikalar yaratan şeflerin özel tarifleri ile hazırlanan lezzetleri sizlere sunacak.  
 
 
Sevgililer Günü’nde, sevdikleriyle romantik bir 14 Şubat geçirmek isteyen, fakat nerede ne yapılacağına bir türlü karar veremeyenler için Misina Balık, İstanbul’un Karlı ve Soğuk  Kış ayında romantizm ateşini harlayacak sıcaklıkta Lezzetler sunuyor.
 
 
Siz de Misina Balık Lezzetli seçeneklerinden  birini tercih ederek, sevdiğinize unutulmaz bir 14 Şubat Sevgililer Günü yaşatabilirsiniz!
 
 
Misina'da geniş ferah çocuk oyun alanı sayesinde çocuklar oyun alanında mutlu ve çocuklarınızla ilgilenen tecrübeli görevli sayesinde masanızda dostlarınızla sohbetlerin tadına varacaksınız.