MİLLİ PİYANGO KAZANDIRAN KART

Türkiye'nin en bonkör kredi kartı Worldcard, kullanıcılarına Milli Piyango bileti kazandıran geleneksel yılbaşı kampanyasını başlattı

TURİZMİN SESİ


Bilyoner.com işbirliği ile gerçekleştirilen yılbaşı kampanyasında, 18-31 Aralık 2010 tarihleri arasında Yapı Kredi World üyesi tüm işyerlerinde yapılan her 100 TL ve üzeri peşin alışverişte Milli Piyango çeyrek bileti kazanılıyor. Büyük ikramiyenin 35 Milyon TL olduğu yılbaşı çekilişinde, şanslı Worldcard kullanıcıları çeyrek biletleri ile 8,75 Milyon TL kazanma fırsatını yakalıyor.

Adios, Play, Taksitçi, Crystal kart sahipleri için de geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin yaptıkları alışveriş sonunda sliplerinde çıkan şifreyi MP yazıp boşluk bırakarak 4454'e kısa mesaj göndermeleri yeterli oluyor. Kısa mesajı gönderen kart sahipleri, kendilerine gelen Milli Piyango çeyrek biletinin numarası ile Worldcard'ın yeni yıl hediyesini almış oluyorlar. Geçtiğimiz sene Worldcard kullanıcısı bir kişinin çeyrek biletine 1 milyon TL'lik büyük ikramiyenin isabet ettiği kampanyada, 170 bin bilet sahibine toplam 2 milyon 200 bin TL'lik ödül kazandırmıştı.