Mezunlar Buluşması 5.’si Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunları buluşmasının bu yıl 5.si Fakültemizde gerçekleştirildi

TURİZMİN SESİ

Program dernek başkanımız Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunları Derneği (ÇATİOD) Derneği Başkanı Sertip Akşahin ve Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koyuncu’nun konuşmalarıyla başladı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Mezunları Derneği Başkanı Sertip Akşahin çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
 
Derneğin gelecek faaliyetlerine değinirken  geçtiğimiz yıl içinde dernek yönetimi tarafından yapılan çeşitli turizm ziyaretleri, EMITT fuarı ziyareti ve fakültemiz öğrencilerinden sekiz kişiye burs verildiğini belirterek, önümüzdeki yıllarda EMITT fuarında dernek olarak stant açılması ve burs alan öğrencilerin arttırılması konularında çalışmaların yapıldığını açıkladı. 
 
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Dekanı Prof. Dr. Mustafa Koyuncu ise konuşmalarında derneğe ve mezunlara destek konusunda her zaman hazır olduğunu belirtti. 
 
 
Mezunlarımızdan Yıldız Holding Pasifik Gıda Tüketim Ürünleri A.Ş. Bölge Satış Müdürü Mustafa Çöken, Anzac Hotels Satış Pazarlama Müdürü Yusuf Kayaalp, Akol Hotel Kat Hizmetleri Şefi Bahriye İlhan, Artur Otel İnsan Kaynakları ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Ecevit Sayılır ve Robostore Otomasyon Sistemleri Satın Alma Müdürü Tansel Efe fakülte öğrencileriyle yaptıkları söyleşide deneyimleri ve bilgilerini paylaştılar. Program geleneksel pilav dağıtımı ve akşam yemeği ile sonlandırıldı.