MESİAD’A İLK KADIN BAŞKAN

Mesiad Yönetim Kurulu Üyeleri aldıkları çoğunluk kararıyla Gülgün Korkusuz'u başkan seçti

TURİZMİN SESİ


Mesiad eski Başkanı İdris Akdoğan'ın, işlerinin yoğunluğu nedeniyle başkanlık görevini bırakmasının ardından olağanüstü toplanan Yönetim Kurulu Üyeleri aldıkları çoğunluk kararıyla Gülgün Korkusuz'u başkan seçti. Üyelere hitaben bir konuşma yapan yeni başkan Gülgün Korkusuz; Merter'i tekstilin merkezi yapacaklarını ve firmaların marka değerlerini daha iyi bir yere getirmeleri için çaba sarf edeceklerini söyledi.
Korkusuz devamla “Merter'de şehir kültürünü ön plana çıkararak bütün sokakları ve caddeleri açık hava alışveriş merkezi gibi yapacağız. Herkes alışverişini yaparken kentin kültürünü ve estetiğini de burada görebilecek.

Sokak ressamları, desinatörler, mini defileler, mini konserler sürekli halde görülebilmeli ve burada alışveriş yapmaya gelen yabancılar aynı zamanda bizim kültürümüze de tanık olmalılar. Bu düşüncemizi gerçeklerleştirilebilmesi için, bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın, esnafımızın gece bile rahat ve güvenli bir ortamda vakit geçirebilmeleri sağlanmalıdır. Bunun içinde Sayın Güngören Kaymakamı Seyfettin AZİZOĞLU'nun, Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel KARAMAN 'nın , Sayın İlçe Emniyet Müdürü Murat KARAKAYA 'nın desteklerini esirgemeyecekleri düşüncesindeyim. Aynı sektöre hitap eden LASİAD, OTİAD ve diğer sivil toplum örgütlerinin de desteklerini alabileceğimiz inancındayım.

VİZYONUMUZ: Dünya konjonktürüne uygun çalışmalarda sektörün önde gelen firmaları ve dernekleriyle işbirliği yaparak 2023 hedefine emin adımlarla ilerlemek.

MİSYONUMUZ: Merter'deki sanayici ve işadamlarına sektörle ilgili ihtiyaç duydukları her konuda eğitimler vererek uluslararası platformlara taşımak .Bu hedeflere ulaşırken KOSGEB , Ekonomi Bakanlığı ve Kalkınma Bakanlığı destekleri en iyi şekilde üyelerimize aktarmaktır.
Türkiye Tekstilin Sektörünün kalbi olarak nitelendirilen Merter, Osmanbey ve Laleli üçgenindeki iş hacminin %45'i Merter'de yer almaktadır. Bu potansiyeli iyi değerlendirerek Türkiye'nin 2023 vizyonuna yakışır projeler üretmek amacındayız. Bunu için Yönetim Kurulundaki arkadaşlarıma çok güveniyorum, takım çalışması yaparak çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum” diyerek sözlerine son verdi.