MERİT’TE UNUTAMAYACAĞINIZ BİR GÜN

Merit Otelleri, 14 Şubat Sevgililer Gününe özel, misafirlerine yine unutamayacakları özel bir hafta sonu organizasyonu hazırladı

TURİZMİN SESİ
Akdeniz müziğinin coşku ve rüzgarını estiren CHICO & THE GYPSIES Grubu İtalya, İran, Suriye ve Türkiye'den gelen yaklaşık 1200 kişilik misafir topluluğuna 12 Şubat akşamı Kongre Merkezinde konser verdi. GIBSY KINGS grubu'nun lider müzisyeni Birleşmiş Milletler Sulh Büyükelçisi Chico BOUCHIKHI ve grubu Flamenko müziği ve dans gösterileri ile Merit misafirlerine unutamayacakları bir gece yaşattılar.

Bundan 11 yıl önce Gipsy KING ile misafirlerine merhaba diyen Merit, Bu anlamlı gecede tekrar aynı gurupla misafirlerini buluşturmanın heyecanını yaşarken; Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha ARAR organizasyonda emeği geçen Erkan ÖZERMAN ve CHICO & THE GYPSIES grubuna sahnede teşekkür ederek Kıbrıs'ın doğal güzelliklerini yansıtan birer tablo ile şükranlarını sundu. Sahneye davet edilen Erkan ÖZERMAN 1985 yılında Paris'te Mariann ödülünün verilişi sırasında Reha ARAR'IN Mirey MATHIEU ile çekilmiş bir resmini takdim etti.