MEKSİKA MUTFAĞI RANCHERO'DA

Ranchero Restaurant, damak tadından ödün vermeden sağlıklı beslenerek formunu korumak isteyenlere, Meksika'ya özgü birbirinden renkli ve lezzetli salata mönüleri sunuyor

TURİZMİN SESİ


İstanbulluları binlerce yıllık Meksika mutfağının gerçek lezzetleriyle tanıştıran Ranchero, taze mevsim sebzeleri, özel garnitürler ve orjinal soslarla hazırlanan salata mönüleriyle de dikkat çekiyor. Her biri Meksika'ya özgü egzotik tatlara sahip “Ensalada Del Cheff, Taco Salad, Ensalada Santa Fe ve Ensalada Con Atun” gibi lezzetler, telaffuzu her ne kadar zor olsa da Ranchero'nun mutlaka denenmesi gereken tatları arasında yer alıyor.


“Gerçek Meksikalıların elinden çıkan gerçek Meksika lezzetleri” sloganıyla İstanbul'un her iki yakasında da hizmet veren Ranchero Restaurant, Latin esintileri taşıyan egzotik salatalarıyla, hem göze hem de mideye hitap ediyor. Ranchero'nun, Meksika'ya özgü orjinal tariflerle hazırlayıp misafirlerine sunduğu birbirinden renkli ve lezzetli salatalar, özellikle damak tadından taviz vermeden formunu korumak isteyenler için ideal.

Meksikalı egzotik salatalar, damakta unutulmaz tatlar bırakıyor!

Meksikalı&Türk bir aile tarafından işletilen ve mutfak danışmanlığını kendisi de Meksika'da restaurant sahibi olan Alejandro Calderon Ramirez'in yaptığı Ranchero'nun, Türk damak tadına uygun zengin bir salata mönüsü bulunuyor. İsimleri kadar sunumlarıyla da Latin esintilerini aratmayan Ranchero salataları, ana yemeklerin yanına eşlik edebildiği gibi, tek başlarına da oldukça doyurucular. Deniz mahsülleri, dana eti, tavuk veya mantar gibi garnitürlerin, taze mevsim sebzeleri ve özel soslarla karışımı sonucu ortaya çıkan Taco Salad, Ensalada Del Cheff, Ensalada Del Salpicon, Ensalada Con Atun, Ensalada Santa Fe ve Ensalada Con Salmon gibi egzotik tatlar, salata severlerin vazgeçemeyeceği lezzetlerin başında geliyor. Öğle ya da akşam yemeklerini hem sağlıklı ve hafif hem de doyurucu bir mönüyle geçirmek isteyenler Ranchero'nun egzotik tatlara sahip birbirinden özel salatalarını deneyebilirler.

Bilgi ve Rezervasyon :
Ranchero Suadiye: Bağdat Caddesi 468/A Suadiye
Tel: (0216) 380 65 01
Ranchero Nişantaşı: Maçka Cad. No:35-A Reasürans Çarşısı Dükkan No:53 Nişantaşı
Tel : (0212) 219 85 50
www.ranchero.com.tr