MEKSİKA ATEŞİ,BARCELQ ERESİN'DE

İspanyol otel zinciri Barceló Hotels & Resorts'un İstanbul'daki temsilcilerinden Barceló Eresin Topkapı,Picasso Restaurant'ta 18 Temuz'a kadar lezzetli ve ateşli bir ikiliyi ağırlıyor

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT


Turizminsesi Ekibi ,Halkla İlişkiler Koordinatörü Vuslat Aslan ve Şef Macit Kalfa ile konuştu ve TexMex hakkında bilgi aldı. TexMex 'de aperatif olarak guacamole avokoda püresi ,domates parçaları ve tortilla chipsi ile sunuluyor.

Nachos Barcelo , kıyma ve fasulye püresi ve üç sos eşliğinde veriliyor. Tako salatası, tavuk kanatları,quesadillas ise bonfile dilimleri avokado ,salsa ve ekşi krema sos ile tadılırken Tex Mex karışık tavuk eti severlere hitap ediyor.

 Fajitas & Burritos bölümünde ise dana fajitas,karides fajita, dana burrito var. Tex Mex güveci, T-bone bifteğin yer aldığı menüde tatlılar bölümünde ise elmalı chimi, kızatılmış vanilyalı dondurma öne çıkıyor.

Meksika mutfağına ilgi duyan, ilk kez tatmak isteyenler için 18 temmuza kadar Barceló Eresin Topkapı,Picasso Restaurant'a uğramalarını öneriyoruz.