MAVİLİĞİN ADRESİ DORIA HOTEL BODRUM

Bitez'in yüksek tepelerinden birinin üzerinde kurulmuş cennetten bir köşe olan Doria Hotel Bodrum, düşlerinizin ötesinde bir tatil yaşatmak için sizi çağırıyor

TURİZMİN SESİ


Mavinin beş tonunu içine çeken denizin derinliğinde büyülü Bodrum atmosferinde kaybolmak, Halikarnas Balıkçısı'nın dediği gibi 'Mavi Sürgün'e hapsolmak, Doria Beach'in rahat ve huzur veren dekorasyonunda kendini yeniden keşfetmek… Bitez'in yüksek tepelerinden birinin üzerinde kurulmuş cennetten bir köşe olan Doria Hotel Bodrum, düşlerinizin ötesinde bir tatil yaşatmak için sizi çağırıyor. İç ve dış mimari özelliklerinden, lobi ve odalarındaki tablolara ve heykellere kadar her şeyi ile bir “sanat oteli” ifadesini hak eden Doria Hotel Bodrum, eşsiz manzarası, SPA'sı, Akdeniz mutfağının iddialı restoranı ve kaliteli hizmet anlayışıyla Bodrum'u sevenlere unutulmaz bir tatil keyfi sunuyor.

Doria Hotel Bodrum'da “FARK” var…
Özenle seçilmiş renklerin uyumu ve yalın çizgisi ile her detayında sade ve şık bir ortam yaratılan Doria Hotel Bodrum'da, 6 suit ve 5 junior suitin de dahil olduğu her birinde balkon veya teras bulunan toplam 92 oda bulunuyor. Doria Hotel Bodrum; Akdeniz'in çağdaş çizgisini taşıyan mimarisi, lake dolapları, beyaz panjurları, meşe ve bambu kaplama mobilyaları ve geniş yataklarıyla huzuru yeniden keşfetmenizi sağlıyor.

Dış mimari özelliklerinden lobi ve odalarına kadar her noktasında sanatsal dokunuşlar bulunan Doria Hotel Bodrum, yörenin renk ve çizgisini taşıyan, rahatlatan ve huzur veren bir otel olma özelliği taşıyor. Yüksek tavanıyla bir katedrali andıran Doria Hotel Bodrum lobisinin post modern mimarisi ve özenle seçilmiş tablolardan oluşan koleksiyonuyla sanatla iç içe bir tatil yapmanın emsalsiz mutluluğunu yaşayacaksınız. Doria Hotel Bodrum'da iki açık ve bir kapalı yüzme havuzunda serinleyebilir ya da Türk hamamı ve saunada toksinlerinizden arınabilirsiniz. Dört ayrı masaj odası bulunan Doria Hotel Bodrum'da eşsiz manzaraya karşı masaj yaptırma lüksüyle bedeninizi şımartırken, Uzakdoğu'ya özgü farklı terapilerle kendinizi daha zinde ve güzel hissedeceksiniz.

Bahçeden damağınıza uzanan lezzet yolculuğu
Doria Hotel Bodrum'da misafirlere ikram edilen pek çok yiyecek, 5 dönümlük “Doria Bahçesi”nde özel olarak yetiştiriliyor. Doria Bahçesi'nde yetiştirilen arapsaçı, şevket-i bostan, kuzukulağı, ısırgan, ebegümeci, turp otu, pazı, asma gibi ege otları, domates, salatalık gibi sebzeler ve tavuk/yumurta gibi organik gıdalarla Doria Hotel Bodrum mutfağında şifa lezzetle buluşuyor. Gökova manzarasına hâkim Doria Hotel Bodrum'da sabah zengin kahvaltı büfesi, öğlen ve akşam ala carte yemek hizmeti ile restoranında günün her saatinde odun fırının ateşinde yapılan çeşitli spesiyaller sunuluyor. Doria Hotel Bodrum'un restoranında Akdeniz mutfağından esinlenen yenilikçi lezzetleri tatmak mümkün. Doria Hotel Bodrum, Şef Ercan Yılmaz'ın yorumuyla Bodrum'a özgü lezzetleri Akdeniz mutfağının vazgeçilmez tatlarıyla birleştirip sizi tadına doyulmaz bir ziyafete davet ediyor.

Doria Beach'te güneş ile deniz misafiriniz
Denizinin temizliği ve çevreye gösterdiği özen sebebiyle uluslararası “Mavi Bayrak” ödüllüne sahip Doria Hotel Bodrum'un plajı “Doria Beach”, mavinin beş tonunu kusursuz bir ahenk içinde sunuyor. Bitez koyundaki otele ait özel Doria Beach' te günün en güzel saatlerinde muhteşem bir denizin hemen yanı başında doğayla iç içe pilates yapmanın ayrıcalığı da yaşanıyor. Akşam güneşinin batışını Doria Beach barmenlerinin özel olarak hazırladıkları Satsuma Mojito'yu yudumlarken keyifle izleyebilirsiniz.