MARİNA VİSTA’DA SANAT GÜNLERİ

Ayfer Toprak, Toprak Sanat Galerisi16 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında değerli ressamların karma eserleri ile Marina Vista Otelinde sanatseverlerle buluşuyor

TURİZMİN SESİ-DERYA DUYSAK


Ayfer Toprak, Toprak Sanat Galerisi olarak 16 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında İsmail Acar, Canan Berber, Hikmet Çetinkaya, Sema Çulan, Sedef Yılmabaşar Ertugan, Remzi İren, Ergin İnan, Sibel Kurt, Adil Ocak,Levent Narincin gibi değerli ressamlardan oluşan karma sergi ile Marina Vista Otelinde sanatseverlerle buluşuyor. 15 Hazirana kadar açık olacak olan sergi Bodrum'un en güzel şehir oteli olan Marina Vista otelde gerçekleştiriliyor.

Yıl boyunca açık olan 4 yıldızlı Marina Vista Hotel, Bodrum'un tam merkezinde bulunan en iyi konumuna sahip butik/şehir oteli. Bodrum kalesine 10 dakika yürüyüş mesafesinde. Yol boyunca kafeler, restaurantlar ve alışveriş mağazaları bulunmakta.

Konukların % 90' Türk olup 12 ay ortalama % 80 dolulukla hizmet veren ve bu yüksek doluluğa hizmet veren tek otel. Haziran-Eylül ayları arasında tatil amaçla;diğer aylarda ise iş amaçla üst düzeylerin tercih ettiği otel. Yat limanı karşısında hem denizi hem de kaleyi ve anfi tiyatroyu tek noktadan görebilirsiniz. Geçen yıl 4 ay süren teferruatlı bir tadilattan geçirildi ve yaptığı yeniliklerden kendisinden bahsetmeye başladı.

En kaliteli ürünleri ile zengin açık büfe kahvaltı 2.kat olan teras katında muhteşem marina manzara karşı sunuluyor. Tesis 2 katta sahip;75 standart oda ve 10 suite olarak toplam yatak kapasitesi 170'dir.

Marina Vista Otel de sanat etkinliklerinin yanında ayrıca haftanın 2 günü Bodrum Arjantin Tango Milonga geceleri düzenliyor.

Akdeniz Basın Vakfın yayın organı olan Antalya Times Türkiye'de tüm yayın organları takibe alarak geçen yıl ''Bodrum merkezinde sakinliği ve yöre mimarisine uygun yapısı ile verdiği nezih hizmeti nedeniyle'' butik otel dalında,Turizm Stars ödülüne layık görülen otel, Hijyen ve Gıda firması National Britannia firma tarafından geçen yıl 1 yıllık çalışma sonucu altın sertifika ile ödüllendirildi.