MANİSA’YA HOLİDAY INN EXPRESS GELİYOR

Dünyanın en tanınmış otel zincirlerinden InterContinental Oteller Grubu (IHG), Türkiye’deki büyümesini İstanbul’la sınırlı tutmuyo

TURİZMİN SESİ


 InterContinental Oteller Grubu Anadolu’nun ekonomide yükselen şehri Manisa’ya Holiday Inn Express markasıyla giriş yapmaya hazırlanıyor. Dünyanın en büyük otel zincirlerinden InterContinental Hotel Group (IHG), Avrupa’da Holiday Inn ve Holiday Inn Express markalarıyla yayılmayı sürdürürken, Türkiye’deki yatırımlarına da hız verdi. Dünyada 60’ıncı yılını kutlayan grubun, dünya genelinde ise 700 tanesi inşaat halinde olmak üzere, toplamda 4 bine yakın Holiday Inn ve Holiday Inn Express oteli bulunuyor. IHG’nin Türkiye’deki en yeni adresi ise Manisa oldu. Grup, Anadolu’nun turizm, sanayi ve ekonomide yükselen şehirleri arasında yer alan Manisa’ya Holiday Inn Express markasıyla giriş yapmaya hazırlanıyor. Manisa Holiday Inn Express otelle birlikte Türkiye’deki otel sayısını 17’ye çıkaracak grup, Avrupa’da yayılma stratejisine paralel olarak, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin diğer şehirlerinde büyümesine devam ediyor. 2014’ün başında faaliyete geçmesi planlanan Manisa Holiday Inn Express’te toplam 102 oda yer alacak. Procons Turizm ile franchise anlaşması çerçevesinde faaliyet gösterecek ve T&T danışmanlık tarafından yönetilecek otel, İzmir Havaalanı’ndan sadece 35 dakika uzaklıktaki konumuyla da, özellikle iş adamlarının uğrak yeri olacak. 
 
“SANAYİNİN YÜKSELEN YILDIZI OLDUĞUNDAN MANİSA’YI SEÇTİK”
Manisa’daki yeni Holiday Inn Express’in Türkiye’deki büyüme planlarının bir parçası olduğunu belirten IHG İş Geliştirme Direktörü Yalın Yaltıraklı, “Manisa, Türkiye’nin önemli sanayi bölgelerinden biri; bu nedenle IHG’nin büyüme stratejisi çerçevesinde odaklandığı bölgeler arasında yer aldı” diyor. Manisa Holiday Inn Express otelin konum itibariyle diğer sanayi bölgelerine, İzmir havaalanına ve İzmir Tüneli’ne yakın olmasının büyük bir avantaj yaratacağını altını çizen Yaltıraklı sözlerini şu şekilde sürdürüyor: “Otelimiz, etrafındaki zeytin bahçeleri ve muhteşem manzarasıyla da konuklara keyifli bir konaklama deneyimi vaat ediyor olacak. Dünyadaki diğer tüm Holiday Inn markalarında olduğu gibi Manisa’daki otelimizde de iş amaçlı seyahat edenlerin ihtiyaç duydukları konfor sunulacakr; kaliteli bir otelde harika bir gece uykusu ve ücretsiz kahvaltı. Her yıl yaklaşık 100 milyon kişi bu nedenle Holiday Inn ya da Holiday Inn Express otellerinde konaklamayı tercih ediyor. Üstelik bu deneyimi, herhangi bir otelimizde, uygun fiyata yaşayabiliyorlar.”