MALATYA 5 YILDIZLI OTELİNE KAVUŞUYOR

Uluslararası otelcilik şirketi Ramada ile franchise anlaşması imzalayan Malatya merkezli Bezginler A.Ş., kentte beş yıldızlı Ramada otel açıyor.

TURİZMİN SESİ
Ramada Grubu, Türkiye'deki oteller zincirine yeni bir halka daha ekliyor. Malatyalı Bezginler A.Ş.'nin yatırımını üstlendiği beş yıldızlı Malatya Ramada bayramdan sonra hizmete girecek. Bezginler A.Ş'nin yaptığı Ramada Malatya'nın  Lobisi geniş aynen dış görünümdeki gibi. 2 kat lobiye ayrılmış bir asma kat var modern ahşap döşemeli eskitme işçilikli. Balkonlar kocaman ahşap bloklarıyla kapatılmış konaklama için geniş yaşam mahali düşünülmüş. Uluslararası bir otel zinciri olmasından dolayı Ramada ismini tercih ettiklerini belirten Malatya Ramada Genel Müdürü Necmi Yılmaz, otelin işletmesini Bezginler'in yapacağını belirtiyor. Yaklaşık 1.5 yıl önce inşaatına başladıkların otelin, müşteri almaya başladığını kaydeden Yılmaz, resmi açılışın ise bayramdan sonra olacağını söyledi

MALİYETİ 6-7 MİLYON DOLAR
Kent manzarasına hakim bir mevkide yer alan Ramada Malatya kent merkezine 5 kilometre mesafede. 198 odalı otelde 400 yatak hizmete sunulacak. Sekiz katlı otelde üç de bodrum kat yer alıyor. Beş yıldızlı bir otelin bütün standartlarını yerine getirdiklerini kaydeden Yılmaz otopark, açık yüzme havuzu ve bahçe gibi birçok bölümün kurulduğunu söyledi. Otelin yatırım maliyetinin 6-7 milyon dolar olduğu ifade ediliyor. Otelin yatırımını gerçekleştiren Bezginler'in Malatya hizmet veren üç yıldızlı bir başka oteli daha var.