MAJESTTY BEACH GÜZELLİK YARIŞMASI

2010 yaz sezonu Majesty Kemer Beach güzelinin belirlenmesi için geleneksel olarak düzenlenen Majesty Hotels & Resorts güzellik yarışması 20 Mayıs Perşembe akşamı havuz başında yapıldı

TURİZMİN SESİ


Yaklaşık bin kişilik otel misafirinin ve davetlilerin katıldığı, Gala yemeği şeklinde düzenlenen gecede havuz içine kurulan özel platformda güzeller boy gösterdi.Havuz içindeki özel platformda canlı keman resitaliyle başlayan ve arkasından revü gösterisiyle devam eden gecede otel mutfak ve bar ekibi yaptıkları özel showlarla geceye renk kattılar.

Bu yıl ilki yapılan ve Jüri üyeliğini Şinasi Gürocak, Göksel Baturlar, Esra İnanır, Arzu Gencer ve Genel Müdür Ülkay Atmaca'nın yaptığı yarışma sonucunda Rada Baburyan isimli güzel birinci olurken, Lesia Krivich ikinci, Marina Tseretyan ise üçüncü oldu.

Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini üçüncüye Sinasi Gürocak, İkinciye Arzu Gencer verirken yarışmanın birincisine tacını otel Genel Müdürü Ülkay Atmaca taktı.

Jüri üyeleri güzellerin seçiminde oldukça zorlandıklarını belirtirken Genel Müdür Ülkay Atmaca yaptığı açıklamada; “her ay belirlenecek olan güzeller arasından 2010 yılı Majesty Hotels & Resorts güzeli seçileceğini ve otel misafirleri için başka organizasyonlar da planladıklarını belirtti.

Ayrıca turizmin geçen sezona göre bu yıla iyi girdiklerini ve 2010 sezonunun çok daha iyi geçeceğini umduklarını” belirtti.
Gece sonunda animasyon ekibi genel müdürlerine tatlı bir sürpriz yaparak havuza atınca, misafirlerin de havuza atlaması ve müziğin de etkisiyle gecede eğlence zirveye çıktı. Eğlence daha sonra discoda düzenlenen “Beyaz Gece” ile geç saatlere kadar devam ederken misafirler unutamayacakları güzel bir gece geçirdiklerini belirttiler.

YARIŞMAYA KATILANLAR
1. Rada Baburyan Birinci
2. Lesia Krivich İkinci
3. Marina Tseretyan Üçüncü
4. Sasha Oskolkova
5. Albina Usmanova
6. Svetlena Maslakova
7. Svetlena Soymenova
8. Katya Perova
9. Sveta Pyavkina
10. Nataliya Polishchuk