MAHED Üyeleri Denizli’de

Marmaris Kat Hizmetleri Eğitim Derneği (MAHED) üyeleri KIRMIZI-YEŞİL tekstil firmasının davetiyle Denizli'de tekstil fabrikalarını ziyaret ettiler

TURİZMİN SESİ

MAHED Dernek başkanı Pınar Kalkan Çamlar : Mesleğimizin temel konularından biri olan tekstillerin yapım ve kalite aşamalarını bizzat yerinde görmek,kalite kontrolleri,dokuma özellikleri vb...geniş bilgi sahibi olmak için Kırmızı-Yeşil firmasının daveti ile Denizli seyahatine karar verdik. Housekeeping mesleğine gönül vermiş meslektaşlarımızın daha eğitimli,bilinçli,daha kaliteli hizmet sunabilmek adına eğitimlerle mesleğimizin gücüne güç katmak amacıyla kurulan derneğimiz firmalarımızın desteğiyle büyümeye devam etmektedir.

 
Bizlere destek olarak; gerek housekeepıng camiasının gerekse turizmin gelişmesine katkıda bulunan tüm firmalarımıza ve bugünkü gezimize destek olan kırmızı yeşil firması sahibi Yaşar Özhan beye teşekkürlerimizi sunarız ''dedi.Firma sahibi Yaşar Özhan bey'de yaptığı konuşmasında''Dernek olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.Hepinize katıldığınız için teşekkür ederim.Gezimiz 3 aşamada gerçekleşecek.
 
1-aşama bez ve tekstil dokunması nasıl oluyor dokuma fabrikasında  yerinde göreceğiz
2-aşama bornoz, havlu türü  dokunması nasıl oluyor yine dokuma fabrikasında göreceğiz
3-aşama iki şekilde gerçekleşen boyama işlemi baskı ve kendinden boyalı  bez ve tekstil dokunması nasıl oluyor onu yerinde görüp ilgililerden bilgi alıp,sorularınıza yanıt verecegiz.
Toplamda 4 ayrı dokuma,boyama ve baskı fabrikaları ziyaret edilecek ve bu işlemelerin nasıl yapıldığı ve aşamaları hakkında tek tek sizlere detaylı bilgiler verilecek'' dedi.Gezinin sonunda MAHED üyeleri ve firma yetkilileri tarihi Bayramyerinde dostluk kahvesi içerek vedalaştılar.