MAGİC LİFE KEMER’DE DALIŞ EĞİTİMİ

Uluslararası Dalış Okulları Kemer'de dalgıç hocalarına diplomalarını verdi

TURİZMİN SESİ


CLUB MAGIC LIFE® bünyesinde hizmet veren dalış okulu Magic Divers ve SSI işbirliğinde Magic Life Kemer'de ITS/ITC Semineri düzenlendi. Uluslararası dalış eğitmenlerini yetiştirmeyi hedefleyen seminere İngiltere'den Almanya'ya, Avusturya'dan Türkiye'ye kadar pek çok ülkeden adaylar katıldı.

SSI tarafından Kemer'de düzenlenen uluslararası dalış eğitmeni ve eğitmen eğiticisi seminerine Türkiye'den katılan Kaan Cindemir ve Bahattin Memişoğlu da SSI'ın Türkiye'deki ilk Instructor Certifier olma şansını elde ettiler.

Seminerin çok başarılı geçtiğini vurgulayan yetkililer, benzer bir seminerin önümüzdeki yıl da yine Magic Life kulüplerinden birinde gerçekleştirilebileceğini kaydettiler.

Magic Divers hakkında
Dalış cenneti olarak bilinen Sharm el Sheikh'teki Magic Life kulübünde 2002 yılında küçük bir dalış okulu olarak kurulan Magic Divers, Türkiye'de Magic Life Kemer, Mısır'da da Sharm el Sheikh'in yanı sıra Magic Life Kalawy kulüplerinde dalış meraklılarına uzman kadrosuyla birlikte profesyonel dalış eğitimleri vermektedir.

CLUB MAGIC LIFE'ta “her şey içinde”
CLUB MAGIC LIFE'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 3 ala carte restoran (Akdeniz, Tayland ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor.

Spor aktivitelerinde ise tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, plaj futbolu, mini futbol, uçurtma, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran, su voleybolu ve basketbolu yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (fitness–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.