LYKİA ANTALYA'DAN BİR YILDIZ GEÇTİ

Ünlü Rus tiyatro ve sinema oyuncusu Larisa GuzeevaLykia Antalya'da doğum gününü kutladı

TURİZMİN SESİ
Mavi ile yeşili buluşturan, Akdeniz'in tatil cenneti Lykia Antalya, ünlü isimleri lüks ve dingin atmosferinde ağırlamaya devam ediyor. Rusya'nın en ünlü aktrisleri arasında yer alan Larisa Guzeeva da Moskova'da yaşadığı yoğun tempoya ara vermek ve doğum gününü keyifli bir tatil deneyimi eşliğinde kutlamak için Lykia Antalya'yı seçti.

Şu sıralar Rusya'nın en popüler şov programlarından olan “Haydi Evlenelim-Let's Marry”in sunuculuğunu üstlenen ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Larisa Guzeeva, geçtiğimiz günlerde Lykia Antalya'da konakladığı villanın bahçesinde doğum gününü kutlamak için özel barbekü partisi düzenledi.

Moskova'nın en ünlü restoran işletmecilerinden biri olan eşi Igor Bukharov ve kızı Lelya ile Lykia Antalya'nın keyfini doyasıya yaşayan Guzeeva, 6 gün kaldığı Antalya'nın eşsiz manzarasına bayıldığını söyledi.Ünlü sanatçı, Lykia Antalya'daki geçirdiği günler için “Hayalimdeki tatili geçirdim diyebilirim. Özellikle Moskova'daki yoğun tempodan sonra bu doğal güzellik, atmosfer ve profesyonel dizayn çok rahatlatıcı geldi” dedi.

Lykia Antalya'da kutladığı doğum gününün kendisi için unutulmaz bir anı olduğunu belirten Guzeeva, “Türkiye'yi çok seviyorum, daha önce birçok farklı yerde tatilimi geçirdim ama bu tatili hayatım boyunca unutmayacağım” sözleriyle otelin büyüleyici atmosferinden etkilendiğini vurguladı. Akdeniz'in tatil cenneti Lykia Antalya, turizm sektörüne kazandırdığı keyif konsepti ile konuklarına farklı bir deneyim yaşatmaya devam ediyor.