LEZZETTE SINIR TANIMIYORLAR

LykiaWorld Antalya ekibi, Uluslararası Gastronomi Festivali İstanbul Mutfak Günleri'nde 8 dalda yarıştı, her kategoride büyük ödülleri topladı

TURİZMİN SESİ


LykiaWorld Antalya'nın lezzette sınır tanımayan aşçıları, geçtiğimiz günlerde düzenlenen İstanbul Mutfak Günleri'nde bir kez daha marifetlerini sergiledi. Yarıştıkları her dalda ödül kazanan LykiaWorld Antalya ekibi evine 1 altın, 5 gümüş ve 2 bronz madalya ile geri döndü.

Birbirinden çeşitli kategorilerde renkli görüntülere sahne olan yarışmada, Makarna kategorisinde yarışan Murat Çakıroğlu altın madalyayı kazanırken, Yılın Altın Türk Şefi ve Balık kategorilerinde de gümüş madalya sahibi oldu.

İki gümüş madalya kazanan diğer bir isim de LykiaWorld Antalya'nın ünlü şefi İsmail Akdeniz oldu. İsmail Akdeniz, Balık ve Asya ve Uzakdoğu Mutfağı dallarında gümüş madalya kazandı.

Modern Kuzine dalında Osman Kaplan diğer gümüş madalyaya ulaşırken, Orijinal Türk Yemeği kategorisinde de bronz madalya sahibi oldu. Yılın Altın Türk Pastacısı olarak Mustafa Topaloğlu bronz madalyaya layık görüldü.