LEZZETLİ ANLARA KEYİF KATIN

Galataport Balık Restaurant, otantik ve tarihi yapısıyla özel konuklarınızı ağırlayabileceğiniz, özel günlerinizi kutlayacağınız ya da şirket yemeklerinizi düzenleyeceğiniz son derece şık bir mekan

TURİZMİN SESİ


Birbirinden bağımsız 5katı dekoru ile çok cezbedici tarihi bir yapıya sahip olan Galataport  Balık Restaurant dostlarla keyifli saatler geçirmek isteyen değerli misafirlere özel bir mekan. Özelikle gün batımında Topkapı Sarayına karşı bir başka güzel.
 
 
Doğal ve sağlıklı beslenme trendi, balık restaurantlarının mönüsündeki doğal otlarla hazırlanan mezelerde de etkili oluyor. Galataport  Balık Restaurant, baharın gelmesiyle birlikte "Ege Otları"ndan yapılan 25'e yakın mezeyi müşterilerinin beğenisine sunuyor.
 
 
Ege mutfak kültürünün ayrılmaz bir parçası olan otlar, baharın gelmesiyle birlikte Galataport  Balık Restaurant sofralardaki yerini aldı. Mönüsünde 25 çeşit mezenin bulunduğu .  
 
 
Galataport  Balık Restaurant’ın her bahar ayında mönüye dahil ettiği yaklaşık 15'ye yakın Ege otu da bulunuyor. Galataport  Balık Restaurant’da koparma salatanın tadına doyum olmazken birbirinden lezzetli ürünler kafanızı karıstırıyor.
 
 
 
Boğaz'ın tanınmış balık mekanlarından Galataport  Balık Restaurant ünü yurtdışına taşan bir mekan olmuş. Özel, taze mezeleri ile Marmara ve Ege balıklarını tatmak çok zevkli. Klasik balık lokantası ile lüks bir restoran senteziyle harmanlanan Galataport  Balık Restaurant çalışanları  grup olarak gelen turistlere göstermiş olduğu türk misafirperverliği ile ün salmış bir mekan.
 
 
Galataport  Balık Restaurant, hemen hemen tüm balık çeşitlerinin zengin bir menüsünü ve kaliteli şarapları bulabilirsiniz. Şaraplara gelince, mönüde bulunan tüm yerli şarapları kadeh olarak sipariş edebiliyorsunuz. Geniş yelpazeli lezzetli şaraplarını bulabileceğiniz gibi, Fransız, İtalyan ve isteğe göre marka  şarapları da servis ediliyor.
 
 
Tüm balık çeşitlerinin ve deniz ürünlerinin spesiyallerle sunulduğu restoran, İstanbul'un en gözde balık restoranlarından. Balık yemenin lezzetini deniz kokusuyla birleştirerek lezzetine varın.
 
 
Balık keyfini taze ve usta ellerden tadmak isteyenler için şık ve kaliteli bir mekan. 5 katlı her biri birbirinden özel katlarıyla sizi ağırlıyor .Bildik lezzetlere farklı tatlar katan Galataport  Balık Restaurant aşçılarının hazırladığı lezzetler gözünüze ve midenize hitap ediyor.