LEZZET USTALARI İFTARDA BULUŞTU

Aşçılar Derneği, iftar yemeğinde dernek üyelerini ve tüm aşçı camiasını Güler Osmanlı Mutfağı’nda ağırladı

TURİZMİN SESİ


Bora ÖZGEN İstanbul(TURİZMİN SESİ-)Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Ali Güler, Arif Aktürk, İsmail Ay ve diğer dernek üyelerinin hazır bulunduğu iftar yemeğine Aşçılar Derneği eski başkanlarından Ahmet Yavuz; Hüseyin Aslan, Rafet İnce, Kenan Tuncer; Aşçılar Derneği Ankara üyeleri Ramazan Ceylan ve İpek Çırak, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği Başkanı Tayfun Gündüz, Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydemir, Aregala Türkiye Gastronomi Takımı’ndan Barbaros Bermek, EKS’den eğitimciler ile Lider Çikolata, Lezita, Tantalis Zeytinyağları, Çerez Pazarı ve Demir Gıda’nın temsilcileri katıldı.

 

Osmanlı ve Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini mönüsünde başarıyla ikram eden Güler Osmanlı Mutfağı’nın ev sahipliğini yaptığı Aşçılar Derneği’nin iftar yemeği camiadan pek çok aşçıyı ve tedarikçiyi bir araya getirdi. Osmanlının 600 yıllık yemek ve şerbet kültürünü günümüze taşıyan Güler Osmanlı Mutfağı’nın yöneticisi Ali Güler, lezzetli mönüsüyle misafirlerinin beğenisini topladı.

 

İftar yemeğinde Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir’in hazırlattığı Aşçılar Derneği Pastası büyük ilgi gördü. Aşçılar Derneği’nin logosunu taşıyan dev pasta, yönetim kurulu ve misafir aşçılarla birlikte kesildi ve ikram edildi. Aşçı camiasından kalabalık bir topluluğu bir araya getiren iftar yemeğine Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Ali Güler, Arif Aktürk, İsmail Ay ve diğer dernek üyeleri; Aşçılar Derneği eski başkanlarından Ahmet Yavuz, Hüseyin Aslan, Rafet İnce, Aşçılar Derneği Ankara üyeleri Ramazan Ceylan ve İpek Çırak, Genç Aşçılar Yetiştirme Derneği Başkanı Tayfun Gündüz, Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emin Aydemir, Aregala Türkiye Gastronomi Takımı’ndan Barbaros Bermek, EKS’den eğitimciler; aşçılar ve eşleri; Lider Çikolata, Lezita, Tantalis Zeytinyağları, Çerez Pazarı ve Demir Gıda’nın temsilcileri katıldı.

 

Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Özdemir ilgi ile karşılanan iftar yemeğinin ardından “Aşçılar Derneği olarak bizleri Osmanlı Mutfağı’nda misafir eden Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ali Güler’e, iftar yemeğimize katılan aşçı ve tedarikçi dostlarımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan gazeteci arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim,” dedi.

Ali Güler, Aşçılar Derneği Başkanı Fikret Özdemir'e elinden pasta yedirdi

Ali Güler bana pasta yedirdi ben niye yapmayayım bende  yediririm nede olsa BAŞKANIMMM

 

Bu yağın üstünde AŞÇILAR DERNEĞİ logosu var

 

Ali Güler ve Rafet İnce ailesiyle,

 

Çaylar BENZİN den geldi enfes beyler

 

Dostlarım beni yalnız bırakmadı

 

Güler Osmanlı Mutfağı olarak lezzet dağıtmaya ve dostlarımızı ağırlamaya devam edeceğiz

 

Yetmedik sokaklara taştık

 

Salon doldu lezzet ustaları tam not verdi

 

Hasanpaşa İftar sofrası gördü

 

 Sokağa taşan iftar sofrasını gören fatma bacı gözü Rafet İnce'ye takıldı benim damadım da burada gel oğlum gel diyerek yanına çağırdı .Rafet İnceyi TV ekranlarından tanıyan fatma bacı oğlum ben seni çok seviyorum senin proğramlarını hiç kaçırmıyorum oğlumda aşçı olacak ona yardım et senin gibi iyi bir aşçı olsun dedi .Rafet İnce'de  beni arayın elimden gelen neyse yaparım inşallah sektöre bir aşçı adayı yetiştiririz dedi ve aşçılar derneğinin yapmış olduğu  pastadan ikram etti.