“La Boom Emirgan”da sizleri bekliyor!

La Boom Studio’nun yeni konuğu 44A Sanat Galerisi, “Affordable Art” etkinliği ile 28 Eylül Pazar günü brunch eşliğinde “La Boom Emirgan”da sizleri bekliyor!

TURİZMİN SESİ

İyi yemekle güzel müziği birleştiren, konumuyla şehrin gözdesi haline gelen La Boom Emirgan, sanat oluşumu La Boom Studio kapsamında, 44A Sanat Galerisi tarafından gerçekleştirilecek olan “Affordable Art” etkinliği ile Ahmet Çerkez, Erman Özbaşaran gibi genç sanatçıların ve usta isimlerin eserlerine ev sahipliği yapıyor.
 
 
Birbirinden değerli gravürlerin, yağlı boya tuvallerin, kağıt üzerine desenlerin, sayılı ve imzalı serigrafilerin ve fotoğrafların sergileneceği etkinlik sanat meraklıları için birebir! Pazar günü saat 11:00-17:00 arasında La Boom Emirgan’da gerçekleşecek olan “Affordable Art” etkinliği ile değerli sanatçıların birbirinden farklı ve benzersiz işlerine sahip olabilirsiniz. 
 
 
28 Eylül Pazar günü, La Boom Emirgan’ın zengin açık büfesinde birbirinden leziz tatlar ile Pazar kahvaltınızı keyifli hale getirirken, gözünüze kestirdiğiniz bir eseri satın alıp çıkabilir; evinizin başköşesine asabilirsiniz.
 
La Boom  
Sakıp Sabancı Caddesi No:14 Emirgan-İstanbul  
Rezervasyon için;
Tel: 0212 277 88 07
rezervasyon@laboomistanbul.com