Kütahyalılar Festivalde buluştu

41. Kütahya Çini-Termal-Kültür-Sanat ve Turizm Festivali 15-30 Ağustos tarihleri arasında 15 gün sürecek

TURİZMİN SESİ

Festival açılışına Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu’nun yanı sıra Vali Sayın Şerif Yılmaz,Adalet ve Kalınma Partisi Milletvekilleri Şükrü Nazlı ve Prof.Dr.Vural Kavuncu,Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş, Murat Arık, Galip Gültekin,Fatih Kölgeli AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz,Belediye Daire Müdürleri, Basın mensupları katıldı.

 
Festival açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı  Kamil Saraçoğlu şunları ifade etti;
“Bu yıl 41.sini düzenlemekte olduğumuz Kütahya Çini-Termal-Kültür-Sanat ve Turizm Festivali 15-30 Ağustos tarihleri arasında 15 gün sürecek olan festivalimizde Kütahya’nın tarih ve kültürünün zengin olması, yeraltı ve yerüstü kaynaklarının bol olduğu ve bunların yeterince anlatılması gerekir. Festivalin; Çininin, Termal Turizmin, Kütahya Kültürünün tanıtımına yaptığı olumlu katkılar sağlamasının yanı sıra hemşerilerimizin Festival ile farklı bir atmosferde iyi zaman geçirmelerinin bizim için önemli olmasından dolayı bizim belediye başkanlığı süremiz boyunca hemşerilerimiz kaliteli eğlencenin farkına varacaklardır.” dedi.
 
 
41. Kütahya Çini-Termal-Kültür-Sanat ve Turizm Festivalinde, ünlü Sanatçı Orhan Hakalmaz hayranlarıyla buluştu.Konsere, genci yaşlısı 7’den 70’e binlerce kişi yoğun ilgi gösterdi. Sanatçının sahneye çıkmasıyla festival coşkusu doruğa ulaştı. Ünlü türkücü Hakalmaz, Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait birbirinden güzel eserleri hayranları için seslendirdi. Gün boyu festivaldeki etkinliklere katılan binlerce insan, bu kez ünlü türkücü Hakalmaz konseriyle coştu.