KUSURSUZ SERVİS DENEYİMLİ HİZMET

Her zaman farklı lezzetleriyle öne çıkan Karaköy Dedem Afrodit Restaurant, balık tutkunları için vazgeçilmez bir mekan

TURİZMİN SESİ


İstanbul'un güzide semti Karaköy`de her yaşa her zevke hitap eden sıcak mekanımızda güler yüzlü personelimizle, müzik keyfi ve damak lezzetini bir arada sunarak sizleri ağırlıyoruz


Nural Özdemir,Celal Yurtseven,Cemil Ercan,Nevzat ErcanFerzan Ünlüsoy,İnci Camcıoğlu,Asuman Kuman,Arlet Duman ve Bahar Birinci

Her sezon birbirinden farklı balık çeşitleri ve menülerimiz ile doğal güzelliklerin içerisinde sizlere gerçek balık keyfini yaşatmak için 5 katlı ve 50 kişilik özel katlarda250 kişilik kapasitemizle, Akşamları Canlı Müzik ile kaliteden ödün vermeyen kadromuzla hizmetinizdeyiz.


Aileniz ve dostlarınız ile özel günlerinizde yararlanabileceğiniz, taze ve leziz deniz tadlarını bulabileceğiniz Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'ta unutamayacağınız lezzetler ile tanışacaksınız. Karaköy Dedem Afrodit Restaurant sizlerin talepleri doğrultusunda hazırlanan menü seçenekleri ile hizmet verebilmektedir.

Restaurant'ımızda kullandığımız balıklarımız günlük ve taze alınıp sizlere sunulmaktadır 60 çeşit zeytinyağlı meze ve deniz ürünü bir o kadar da arasıcak Afrodit Restaurant mutfağında bulunuyor.

Afrodit Restaurant mutfağının temel taşları ot ve deniz ürünleri, Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'ın vazgeçilmezleri. Haşlama olarak Isırgan otu, cibes, radika (hindiba), istifna, turp otu, zoha, şevketi bostan (akkız), deniz börülcesi en çok tercih edilenler arasında yer alıyor.

Papules salatası, labada salatası, kuzu kulağı, asfaraja (sarımsak filizi), kazayağı, çiğ enginar salatası ve kabak çiçeği dolması da Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'ın sipesyalitelerini oluşturuyor. Arasıcaklarda da çok iddialı olan Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'ta mezrana, ızgara kalamar yumurtası, kekikli tereyağlı ahtapot, kağıtta mezgit, fener kavurma, patlıcanlı rum böreğinin lezzetine de doyamayacaksınız.

 

Barbunya, çupra, levrek, sargos, karagöz, mırmır, sinarit, mercan, dil, pisi, mezgit ve Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'in balık mönüsünü oluşturuyor.

Klasikleşmiş “Balık Lokantası” anlayışından uzak, yepyeni bir konsept'le müşterilerini 20 yıldan bu yana ağırlamakta olan Karaköy Dedem Afrodit Restaurant gerek mütevazı atmosferi, gerekse servis sırasında birbiri ardınca sıraladığı değişik mezeleri ile hizmetine artan bir heyecanla devam etmektedir.

Dört ortaklı olan Karaköy Dedem Afrodit Restaurant Nural Özdemir,Celal Yurtseven,Cemil Ercan ve Nevzat Ercan dörtlüsü lezzet avcılarını bekliyor.

Her zaman farklı lezzetleriyle öne çıkan Karaköy Dedem Afrodit Restaurant, balık tutkunları için vazgeçilmez bir mekan. Zengin balık çeşitleri ve hiçbir yerde rastlanmayan çeşitlilikteki lezzetli otlarıyla sıra dışı bir balık lokantası.Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'ın müdavimleri özellikle   balık pastırması için geliyor

Özellikle fener, iskorpit gibi balıklardan hazırlanan kavurma, pilaki, buğulamalar, istavrit, sarı kanat ve uskumrudan yapılan pilaki ve buğulamalar, Karaköy Dedem Afrodit Restaurant'ın vazgeçilmez lezzetleri. Mekanda birbirinden farklı balık mezelerinin yanı sıra balık salataları ve 35 kadar değişik ottan hazırlanan mezeler de lezzet avcılarını bekliyor.

Konuklarını eğlenceli ve renkli bir ortamda ağırlamak isteyen müşterilerimiz için en ideal çözümler. Toplantınızın boyutu ne olursa olsun mükemmel bir hizmet, profesyonel bir ekip, yaratıcı yiyecek ve içecek seçenekleri sizleri bekliyor…Özel etkinlikleriniz, şirket yemekleriniz, özel günleriniz için bizimle irtibata geçmeniz - rezervasyon yaptırmanız yeterli olacaktır.

Karaköy Dedem Afrodit Restaurant
Rıhtım Cad. No: 25 Karaköy - İstanbul
Tel: +90 212 249 07 86
Fax:+90 212 249 07 87
Gsm:0539 866 74 25
Email: info@karakoyafrodit.com
Web: //karakoyafrodit.com/