KÜRE VE ERSİZLERDERE TUR PROĞRAMINA ALINDI

Novitas Seyehat Acentasının ve Uğurlu Konaklarının sahibi Gülsen KIRBAŞ ve Uğurlu ve Toprakçılar Konaklarının Müdürü James GİDELO Küre ve Etsizlerdere'de incelemelerde bulundular

TURİZMİN SESİ


Novitas yetkilileri Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa ÇAĞIR'IN rehberliğinde Ersizlerdere kanyonunuda gezdiler.Ersizlerdere Kanyonunu ve Küre Akşemsettin Camisini çok beğendiklerini belirttiler. Küre Kaymakamı Şahin KAZANCI ve Küre Belediye Başkanı Kamil AYDINLI ile görüştüler.Küre'de turizmin geliştirilmesi ve potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilebilmesi konusunda fikir alışverişinde bulundular.
 
Ersizlerdere Dernek Başkanı Mustafa ÇAĞIR  Uğurlu Konaklarında ve Toprakçılar Konaklarında  Küre ve  civarında üretilen ürünlerin  satışı için stand açılması konusunda Gülsen KIRBAŞ, James GİDELO 'ya taleplerini iletti. Mustafa ÇAĞIR Novitas Seyehat Acentası yetkilerine on gün içersinde  bölgede yapılabilecek turizm aktiviteleri ve yöre mutfağı hakkında ve bir ve iki günlük tur proğramı ,oluşturulabilecek tur paketi seçeneklerini hazırlayıp sunum yapacaklarını  açıkladı.