KOZAN TÜYAP FUAR MERKEZİNDE

Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından fuara gelecek olan ziyaretçilere, Kozan ve çevresindeki tarihi ve kültürel değerlerin tanıtılması hedefleniyor

TURİZMİN SESİ
Kozan Belediyesi, TÜYAP Adana Uluslar arası fuar ve kongre merkezinde düzenlenecek olan, 3. Belediye ihtiyaçları, Belediye tanıtımları, Kent mobilyaları, Park bahçe düzenlemeleri ve spor tesisleri fuarına katılacak.

Kozan, 2008 yılında da İstanbul TÜYAP fuar merkezinde düzenlenen uluslar arası EMİTT turizm fuarına katılarak, tarihi ve kültürel değerlerini binlerce kişiye tanıtmış, ayıca fuarda yüzlerce stant arasında da ödüle laik görülmüştü.

Konuyla ilgili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Kozan'ımızı her alanda tanıtma çalışmamız devam etmektedir. 2008 yılında İstanbul'da gerçekleşmiş olan Emitt Turizm Fuarı'na da bu amaçla katılmıştık.

Yine önümüzdeki hafta içerisinde Adana Tüyap'ta yapılacak olan Fuar'da da Kozan'ımızı tarihi ve kültürel değerlimizle en iyi şekilde temsil edeceğiz. 30 Eylül ve 3 Ekim 2009 tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarımıza tüm hemşerilerimizi şimdiden davet ediyoruz” dedi.