KONAKLA MİLLES & SMİLES MİLİ KAZAN

BW Plus The President Hotel, 31 Ocak sonuna kadar gerçekleşecek konaklamalarda, Miles&Smiles üyelerini 2 kat mil yani toplamda 1000 Miles&Smiles ile ödüllendiriyor

TURİZMİN SESİ
Türkiye'deki Best Western ailesinin ilk Plus oteli olarak dünya pazarında yerini alan Beyazıt'taki BW Plus The President Hotel, aynı zamanda İstanbul'un ilk, ülkemizin ikinci 'Yeşil Yıldız' alan otelidir.

Mil avantajı nedeniyle, BW zincir otelleri tercih ediliyor
Best Western Rewards Kulübü ve Türk Havayolları Miles&Smiles Kulübü arasındaki işbirliği, Best Western Türkiye'deki tüm otelleri kapsıyor. Bu arada, Miles&Smiles üyeleri, dünyadaki tüm Best Western otellerindeki konaklamalarında (Avustralya ve Yeni Zelanda hariç) 500 Miles&Smiles mili kazanıyor. Nitekim daha önce başka zincirlerde konaklayan Miles&Smiles üyeleri, 'Mil' avantajı nedeniyle son günlerde dünya genelindeki BW zincirine üye otelleri tercih ediyor.

BW zincirinde, 4 bine yakın otel bulunuyor
Best Western International bünyesinde, zincire üye 4 binin üzerinde otel bulunuyor. Dünyanın en büyük otel zincirlerinden biri olan Best Western International, orta ölçekli otel pazarında geniş bir yelpazede yer alıyor.