KLASSİS RESORT’TE HAVUZ KEYFİ

Klassis Resort Hotel şehrin göbeğinde tatil havasını yaşatıyor

TURİZMİN SESİ


Tatil için uzaklara gitmeye gerek yok… Klassis Resort Hotel şehrin göbeğinde tatil havasını yaşayacağınız, muhteşem havuzunda yaz boyunca nefis hamburgerler, serinletici dondurmalar, meyve ve sebze sularından oluşan sağlıklı kokteyl çeşitleriyle keyfinize diyecek olmayacak…

Sıcak yaz günlerinde serinlemek, yüzmenin keyfini çıkarmak, Marmara Denizi'nin eşsiz manzarası ve yeşilin her tonunu bulabileceğiniz çiçekli bahçesi ile çevrili havuzlarda dinlenmek isteyenler için ideal bir adres Klassis Resort Hotel. Giriş ücreti sadece hafta içi 30 –TL, hafta sonu 40-TL olan havuzlar sabah 08:30 dan akşam 22:00 ye kadar hizmet vermektedir. Bununla birlikte Klassis Resort' te 0-6 yaş çocuklar ücretsiz, 7-11 yaş çocuklar için yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Yaz sezonu boyunca Klassis Resort Hotel'in açık ve kapalı havuzlarını ziyaret edecek misafirlere, Zodiac Havuz Bar'da 08:30 – 22:00 saatleri arasında snack spesiyalleri ve a la carte menüler sunulacak. Çocuk misafirler için de özel ısıtmalı kapalı havuz veya açık havuzlarıyla da tam bir yüzme merkezi.

Daha detaylı bilgi için: 0 212 727 40 50