KIZKULESİ’NDE AŞK BİR BAŞKADIR

İstanbul 2010 Dünya Kültür Başkenti'nin en önemli simgelerinden birisi olan Kızkulesi Sevgililer Günü için misafirlerine özel bir program hazırladı.

TURİZMİN SESİ
Tarih boyunca efsanevi aşklara konu olan Kızkulesi, 14 Şubat Sevgililer Günü için hazırladığı özel menüsünü; Boğaz manzarası ve Pınar Seli & Grup Naviga' nın eşsiz yorumuyla, çiftlere romantik bir gece eşliğinde sunuyor. Ayrıca bu özel gecede Kızkulesi'nin misafiri olan bir şanslı çift, Ariş Pırlanta'dan sürpriz bir hediye kazanacak.

14 Şubat gecesini sevdikleriyle birlikte içkilerini yudumlayarak geçirmek isteyenler, Kızkulesi Kuledebar' da, 360 derece İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde romantik bir 14 Şubat gecesi yaşayabilirler.

Dünyada eşi benzeri olmayan konumu, 2500 yıllık tarihi ve yüzyıllardır anlatılan aşk efsaneleriyle İstanbul'un imzası Kızkulesi'nin eşsiz atmosferi altında aşklarını ölümsüzleştirmek isteyenler, Sevgililer Günü Programı hakkında detaylı bilgi ve rezervasyon için www.kizkulesi.com.tr adresini ziyaret edebilir veya 0216 342 47 47 numaralı telefonu arayabilirsiniz.