KIZ KULESİ'NDE İFTAR KEYFİ

Kızkulesi'nde Ramazan ayına özel olarak hazırlanan birbirinden lezzetli tatların yer aldığı iftar mönüsü bu yıl da siz değerli misafirlerimizi bekliyor

TURİZMİN SESİ


Dünyada eşi benzeri olmayan konumu, 2500 yıllık tarihi ve yüzyıllardır anlatılan efsaneleriyle İstanbul'un imzası Kızkulesi, geleneksel Türk lezzetlerinden dünya mutfağına uzanan zengin mönülerini Ramazan'da da misafirlerinin beğenisine sunmaya devam ediyor.


Birbirinden lezzetli yemeklerin süslediği sofralara, bir de Boğaz'ın orta yerinde yer alan Kızkulesi'nin eşsiz manzarası eklendiği zaman Kızıkulesi'nin tarihi ve mistik dokusu eski Ramazan'ları tekrar canlandırıyor. Topkapı Sarayı, Sultanahmet Camii ve Ayasofya başta olmak üzere İstanbul'un en özel mekanlarını doyasıya seyredebileceğiniz tek mekan olan Kızkulesi'nin usta şeflerince hazırlanan zengin iftariyelikleri, lezzetli çorbaları, özel hazırlanmış ara sıcakları, farklı tatlardaki ana yemekleri ve gelenekselleşmiş tatlıları Ramazan ayı boyunca misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Ayrıca Kızkulesi gruplara ve şirketlere yönelik hazırlanan banket mönüleriyle de hem göze, hem damağa hitap etmeye devam ediyor.


Pınar Seli ve Grup Naviga ile canlı müzik keyfi Ramazan ayında da devam ediyor. Özlediğiniz tatları dostlarınızla ve sevdiklerinizle birlikte yaşamak isteyen misafirlerimiz, iftar mönü kişi başı hafta içi  hafta sonu125TL,
Ulaşım ve rezervasyon için www.kizkulesi.com.tr  adresini ziyaret edebilir veya (0216) 342 47 47 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.