KİBRİTÇİOĞLU İSTANBUL’A MERHABA DEDİ

JALE KİBRİTÇİOĞLU, Dragos Park Hotel'in Eylül Restoranı'nda Özdemir Erdoğan ve Orkestrası eşliğinde canlı müzik programı ile basın mensuplarını ağırladı

BORA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Butik Otelle tekrar İstanbul'a Merhaba diyen Jale Kibritçioğlu “Ayrıca ara verdiğim sanat çalışmalarım içinde ve söz yazarlığım ve beste çalışmalarımada tekrar başlama fırsatım oldu” dedi.

Özlemle yazdığım Şiirlerimi Dragos Park Hotel'in yeşilin mavi ile buluştuğu Adalar manzarasına karşı devam edeceğim.

Dragos Park Hotel işadamları ve İstanbul içinde eğlenmek ve tatil yapmak isteyenler için en yakın adres

OTEL BİLİLERİ
Dragos Park Hotel yeşilin mavi ile buluştuğu Adalar manzarasına karşı, bahçe içerisinde ikisi tarihi köşk olmak üzere üç binadan oluşan farklı mimari tarzı ile Butik Hotel olarak hizmet vermektedir.

Sade şık dekorasyonu ile size ve misafirlerinize şehrin içinde deniz ve adalar manzarası eşliğinde tatil keyfini yaşayabileceğiniz Dragos Park Hotel İstanbul Anadolu yakasında Kartal ve Maltepe arasındaki Dragos sahil şeridinde bulunmaktadır.

ULAŞIM
Sabiha Gökçen Havaalanına : 20 km
Formula 1 yarış Pisti : 25 km
Atatürk Havaalanı : 50 km
Bina ve Oda Bilgileri
DREAM PALACE : 1 Şömineli deniz manzaralı oda
5 Deniz manzaralı oda
2 Bahçe, havuz manzaralı oda
SULTAN PALACE : 3 Deniz manzaralı oda
4 Bahçe, havuz manzaralı oda
HEAVEN HOUSE : 2 Deniz manzaralı oda
23 Bahçe, havuz manzaralı oda
Check-in saati 14:00
Check-out saati 12:00

ODA ÖZELLİKLERİ
Otel odalarımız bahçe, havuz ve deniz manzarasına sahip olup, tüm odalar parke zemin, duvar kağıdı, lüks mobilya ve dekorasyon ile en son teknolojik malzemelerle döşenmiştir.

Oda konseptinde misafirlerimizin kullanımına sunulan; 20 inç LCD tv uydu yayını, kablolu ve kablosuz hızlı internet iletişim imkanı, uluslararası ve şehirler arası direkt telefon bağlantısı, Split klima, Uyandırma servisi, Minibar, Saç kurutma makinesi bulunmaktadır.


MİSAFİR FASİLİTELERİ 
Kablolu ve kablosuz hızlı internet bağlantısı, 24 Saat Oda servisi, Call Center ve uyandırma servisi hizmeti.
Misafir Hizmetleri
Doktor Hizmeti ( ücretli )
Rent a car ( ücretli )
Kuru Temizleme ve Çamaşırhane hizmetleri ( ücretli )
Yiyecek İçecek Mekanları Kapasite Açılış Saati Kapanış Saati
Eylül A'la Carte Restaurant : 100 Kişi 07.00 24.00
Eylül Bar : 60 Kişi 12.00 24.00

Aktiviteler /Canlı Performans – Eylül Bar
Cumartesi geceleri : Özdemir Erdoğan ve Orkestrası eşliğinde canlı müzik

Hafta içi : Piyanist Atilla Dündar ile Caz Geceleri
Wellness & Spa Hizmetleri ( Ücretli ) Güzellik salonu, Solarium salonu, Zayıflama Programı, Masaj odaları. Manikür, Pedikür, Yosun Terapi, Anti selülite, Bunun yanı sıra Masözlerin sunduğu shiatsu, reflexology, full body, Magic Hot Stones masajları ile günün stres ve yorgunluğunu gidermek amacıyla hizmetinize sunulmuştur.

Sauna&Fitness (Otelde konaklama yapan misafirler için ücretsiz)
Crystal Hill Toplantı &Davet Salonu Teraslı Dragos Park Hotel Crystal Hill Toplantı & Davet Salonunda 15 Kişiden 80 Kişiye kadar farklı düzenlerde hizmet verebilen Deniz ve Adalar manzaralı teras ve gün ışıklı salonu ile İstanbul'un stres ve gürültüsünden uzak “Business Hotel” hizmetini kusursuz ev sahipliğiyle buluşturduğu mekanda sizleri bekliyor. Eşsiz adalar manzarası ile 40 kişilik terasında misafirlerinizi ağırlıyabilirsiniz.

Ziyafet &Düğün Mekanı / Havuzbaşı
Deniz Manzaralı, Yeşillikler içindeki Dragos Park Hotel Havuzbaşı 150-200 kişilik her türlü organizasyonunuz için eşsiz bir adrestir. Kınalı, Burgaz, Sedef, Marmara Heybeli, İmralı, Avşa ziyafet menu seçenekleri ile lezzet ve kaliteyi sizlere sunuyor.Kına Geceleri / Doğumgünü ve Özel Kutlamalar Müthiş bir atmosferde farkı yakalamak ve özel anlarınızı ölümsüzleştirmek sizin elinizde.

Duayen fotoğrafçı Halil Tuncer,Turizmin Sesi Halkla ilişkiler müdürü Ayşula Özgen,Anatolia medya Genel Koodinatörü Sedat Karagöz ve Anatolia Reklam müdürü Nurşen Sarıgül

Anatolia medya Genel Koodinatörü Sedat Karagöz ve Anatolia Reklam müdürü Nurşen Sarıgül

Duayen fotoğrafçı Halil Tuncer,Jale Kibritçioğlu'na  istanbul'a hoşgeldin dedi