Kıbrıs’ın en Gözde 5 yıldızlı Butik Oteli

Grand Pasha Girne Otel, misafirlerine sunduğu birinci sınıf huzurlu ve keyifli konaklama hizmetlerinin yanı sıra iş dünyasının her türlü organizasyonu için sunduğu imkan ve fırsatlarıyla da farkını ortaya koyuyor

TURİZMİN SESİ

Kıbrıs’ın en yeni ve en gözde 5 yıldızlı butik oteli Grand Pasha Girne Otel, misafirlerine sunduğu birinci sınıf huzurlu ve keyifli konaklama hizmetlerinin yanı sıra iş dünyasının her türlü organizasyonu için sunduğu imkan ve fırsatlarıyla da farkını ortaya koyuyor.

480 metrekarelik, yüksek tavanlı tam donanımlı  toplantı salonları banket düzeninde 450 kişi, kokteyl düzeninde 700 misafire ev sahipliği yapabiliyor. Grand Pasha Girne Hotel, dünya standartlarına sahip mekan imkanlarının yanı sıra kurumsal etkinlikler için özel grup indirimi fırsatı da sağlıyor.

 
 
Şirketlere özel indirim
Açıldığı günden bu yana uluslararası şirketlerin yönetim kurulu toplantılarından, özel davetlere kadar birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapan Grand Pasha Girne Hotel çok amaçlı şık ve modern mekanlarıyla iş dünyasına hizmet sunmaya devam ediyor. Kablolu-kablosuz internet imkanı, modern aydınlatma ve ses  sisteminin bulunduğu Vienna  Balo Salonu istenirse separatörlerle ayrılabiliyor. Otelin her noktasında ücretsiz yüksek hızlı internetin bulunduğu otelde ayrıca kongre ve seminer gruplarına ve otel misafirlerine yazışma ve fotokopi gibi ofis hizmetleri veriyor. 
 
 
Tercüman hizmetini  isteğe bağlı olarak dışarıdan ücretli olarak sağlayan Grand Pasha Girne Hotel, KKTC’de bulunan şirketlere eşsiz lezzette catering hizmeti sunarken,  bu hizmetinde de şirketlere özel indirim ayrıcalığı sağlıyor.  Grand Pasha Girne Hotel aynı zamanda kurumsal etkinliklerde grup indirimi ile acentalara yapılan özel anlaşmalar yapıyor.