Keşanlı başarılı atletlerden Özcan’a ziyaret

27 Nisan 2014 Pazar günü yapılan Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’na katılan Keşan Gençler ve Masterler Grubu 30 Nisan 2014 Çarşamba günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret ettiler

TURİZMİN SESİ

Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı ve Keşan Kent Konseyi Başkanı Bayram Ali Kalfalar ile birlikte saat 16.00 sıralarında Keşan Belediyesi’ne gelen Şevket Kırık, Bülent Buruk,Ahmet tek,Hasan Tek ve Ahmet Tek burada Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile görüştüler.
Vodafone Yarı Maratonu’nda 2 bin kişinin katıldığı 10 kilometre yarışında Ahmet Tek 3. Bekir Yılmaz 9., Hasan Tek 12. ve Aziz Kar 23.oldu.
 
Aynı yarışmada 21.5 kilometrede yarışan  Şevket Kırık 44., Mehmet Altınışık 63. ve Bülent Buruk 139.oldu.Özcan, atletizm sporunda Keşan’ı başarı ile temsil eden atletleri kutlayarak bundan sonraki yarışmalarında başarılar dileyerek “Bizler de imkanlarımız ölçüsünde sporcularımıza her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Ben sizleri Uluslar arası Vodafone Yarı Maratonu’ndaki başarılarınızdan dolayı kutluyorum” dedi.
 
Kalfalar’da 16 Mayıs 2014 Cuma günü Keşanlı atletlerin Selanik’ten Atatürk’ün evinden gelecek toprağın 2.etapta taşınmasında görev alacağını ve toprağın İstanbul’a taşınmasında koşacaklarını belirterek “Bu Keşan için güzel bir olay. İlk kez gerçekleşecek bu etkinlik sporcularımız adına da önemli bir görev olacaktır.Bu tür başarılı sporculara sahip çıkıldığı zaman neler başaracaklarını görüyoruz. Bu konuda bizlere destek veren Keşan Kaymakamımız Bekir Dınkırcı’ya ve Keşan Belediye Başkanımız Mehmet Özcan’a teşekkürlerimi sunuyorum ”şeklinde konuştu.