KEREM GÖRSEV, HIRVATİSTAN’DAYDI

Türk dizilerinden sonra ünlü müzisyen Kerem Görsev de Hırvatistan'daydı

TURİZMİN SESİ


1956 yılından beri düzenlenen ve dünyanın en eski festivallerinden biri olan Dubrovnik Yaz Festivali, ünlü müzisyen Kerem Görsev'i konuk etti. Dubrovnik'in en lüks otel yatırımını gerçekleştiren Rixos Hotels'in sponsorluğunda festival konuk olan Kerem Görsev Trio ve Sedef Erçetin ile 3 Ağustos'ta sahne aldı.

Adriyatik'in incisi olarak kabul edilen Dubrovnik bu yıl 62'incisi düzenlenen Yaz Festivali'ne ev sahipliği yaptı. Dünyanın en eski festivallerinden biri olan ve Dubrovnik sokaklarını gece gündüz iddialı tiyatro, dans ve müzik gösterileriyle renklendiren Uluslararası Dubrovnik Yaz Festivali, Rixos Hotels sponsorluğunda bu yıl ünlü müzisyen Kerem Görsev'i ağırladı. Kerem Görsev uzun süredir birlikte çaldığı Kağan Yıldız & Ferit Odman triosuna dahil olan çellist Sedef Erçetin ile Avrupa`nın en önemli festivallerinden kabul edilen Dubrovnik Yaz Festivali`nde `jazz chamber` olarak çaldı.

Dubrovnik'te turizm elçisi
Turizm sektöründe ve özellikle yurt dışında faaliyet gösteren Türk markalarının kültür ve turizm elçileri olduğuna dikkat çeken Rixos Hotels Markadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Başak Erel, “Festivaller turizmciler için entertainment dediğimiz eğlence konseptinin bir parçası. Rixos olarak Dubrovnik'i sadece turizmde değil, kültür, sanat aktiviteleriyle de destekliyoruz. Son bir kaç yıldır Ortadoğu'ya açılan Türk dizileri Hırvatistan'da da büyük beğeni ve ilgiyle izleniyor. Hazır Hırvatistan Türk kültürü, sanatıyla tanışmışken caz müziğimizin değerli ismi Kerem Görsev ile de buluşturmak istedik” dedi. Dubrovnik Yaz Festivali ise renkli programıyla 25 Ağustos'a kadar sürecek.