KEMER'DE MAVİ BAYRAKLAR ÇOĞALIYOR

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Kemer 1 girişinde bulunan 5 yıldızlı Rose Residence Beach düzenlenen bir törenle Mavi Bayrağını göndere çekti.

TURİZMİN SESİ


Rose Residence Beach Hotel sahilinde düzenlenen törene otel müdürleri, çalışanları ve otelde kalan turistler katıldı. Mavi Bayrağın önemine değinen Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege, temiz çevreye ve temiz bir denize sahip olmanın önemini belirtirken, “ Temiz çevre ve dolayısıyla de temiz bir denize sahip olmak çok önemli.

Son yıllarda dünyamız hızla kirleniyor. Çevresel kirlilik denizlerimize kadar uzanıyor ve kapatılması güç sonuçlara neden oluyor. Bu bakımdan otel olarak gerek çalışanlarımız gerekse de otelimizde kalan misafirlerimizi temiz çevre konusunda bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Bölgemizde sahillerimiz oldukça temiz. Denizimiz pırıl pırıl.

Bu temizliğin göstergesi olan ve Uluslararası Mavi Bayrak Koordinatörlüğünün denetimleri sonrası verilen Mavi Bayrağımızı sahilimize büyük bir gururla asıyoruz. Mavi Bayrak ayrıcalığını plajımızda misafirlere hissettiriyoruz. Çevreye ve denizimize olan saygımızı ve ona olan borcumuzu her zaman Mavi Bayraklar ile göstereceğiz. ''dedi.

Rose Residence Beach düzenlenen Mavi Bayrak törenine turistlerde büyük bir ilgi gösterirken, otel müdürleri ve çalışanları otelde kalan turistler ile birlikte bayrağı büyük bir gururla göndere çektiler.