“Kemer Bölgesine Temsilcilik Açacağız!”

TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak,Kemer’de Fame Residence Oteli’nde Kemerli acenteciler ile bir araya geldiler

TURİZMİN SESİ- Halil ÖNCÜ

KEMER-TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak ve ‘Türsab Hepimizin’ ekibi Yönetim Kurulu adaylarından Nezih Hacıalioğlu, Mehmet Gem, Ahmet Feti Bozcan, Hamit Kuk’un da katılımı ile Kemer’de Fame Residence Oteli’nde Kemerli acenteciler ile bir araya geldiler.  Kemerli acentecilerin yoğun katılımına sahne olan toplantıda bir konuşma yapan TÜRSAB Başkan Adayı Emin Çakmak, projelerini anlattı ve 36 aydan bu yana 81 il ve 50 ilçede yer alan binlerce acenteyi tek tek dolaşıp onlarla birlikte olduklarını, projelerini paylaştıklarını ve onların dertlerini dinlediklerini söyledi. Çakmak, “ Geçen yıl da Kemer’e gelmiş ve Kemerli acenteci arkadaşlarımız ile Champion Tatil Köyünde bir kahvaltı yapmıştık. O günkü toplantı ile bugünkü toplantı arasında çok fark var. O günkü toplantıda iki acenteci arkadaşımız vardı şimdi 20 kat daha fazlası bir katılım var. Bugün görüyoruz ki teveccüh daha yüksek. Çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Hayal ettiğim TÜRSAB!
Hayal ettiği TÜRSAB’ı da özetleyen Emin Çakmak “ Hayal ettiğimiz TÜRSAB’ımız üyelerine hizmet eden, üyesinin önünü açan, üyesinin kazancına kazanç katan, üyesini engellemeyen, üyesini cezalandırmayan, üyesinin artık hizmetini elektronik ortamda online olarak yapan bir TÜRSAB istiyorum. Dünyada çok hızlı gelişen teknoloji karşısında TÜRSAB malesef aciz kaldı. TÜRSAB’ta kuracağımız Türkiye Turizm Portali ile TÜRSAB’’ı aciz olmaktan kurtaracak ve dünyaya Türkiye’nin turizmini pazarlayan bir sistem kuracağız ”dedi.
 
 
İki dönem için oy istiyoruz!
Çakmak yaptığı konuşmasında iki dönem için oy istediğini ifade ederek   “Sizden sadece iki dönem için oy istiyoruz. Görevimizi tamamladığımızda içimizden yeni liderler göreve gelecek ve sizlerden gelecek projeleri hayata geçirmek için çalışmaların sürdüreceklerdir. Üyesi olan acentelerinin her zaman yanında olan bir TÜRSAB hazırladık ”diye konuştu.
 
Kemer Bölgesine temsilcilik açacağız!
Emin Çakmak, Kemer’de TÜRSAB Temsilcilik ofisinin olması gerektiğini ve bunun olmamasının büyük bir eksiklik olduğunu ifade ederken, “ Kemer bölgesinde bir temsilcilik ofisinin açılmamış olması büyük bir eksikliktir. TÜRSAB olarak 100 küsur şubesi ile ve merkezli acentesi olan bir beldede bir temsilcilik ofisi olmaması büyük bir eksiklik. Göreve geldiğimizde aranızdan seçeceğiniz arkadaşlarımızı göreve getirip merkezi BYK’nın altında hizmetinize sunulacak bir temsilcilik ofisi hayata geçirmiş olacağız” diye konuştu.
 
Marka Tur Operatörleri yaratmalıyız!
Çakmak, konuşmasında  “Göreve geldiğimiz zaman Türk marka Tur Operatörlerini yaratmak üzere aranızdaki ortak ölçekli Incaming acentelerimizi yukarıya taşımak istiyoruz. Yurt dışında onları daha etkin hale getirmek istiyoruz. Bu bölgede faaliyet gösteren perakendeci siz değerli kardeşlerimin artık perakendecilikten toptancılığa doğru çıkmanızı arzuluyorum. Bunun önünü bizler açacağız. Himayesini bizler yapacağız” diye konuştu. 
 
TÜRSAB Seçimleri ne zaman yapılacak?
TÜRSAB 22.Olağan Genel Kurul toplantısı 05.12.2015 Cumartesi günü, seçimler ise 06.12.2015 Pazar günü İstanbul Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Anadolu Auditoriumu, Harbiye/İSTANBUL adresinde yapılacak. TÜRSAB’da bu yıl mevcut Başkan Başaran Ulusoy ile Emin Çakmak ve Firuz Bağlıkaya Başkan olmak için adaylıklarını açıklamışlardı. Üç adayda seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.