Kayak Merkezlerinde Kışa Eğlence Katacak Oteller ETS’de

Soğuk havanın iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde, kış günlerinize eğlence katmak için kayak tatilinizi planlamanın tam zamanı!

TURİZMİN SESİ


Kayak heyecanını bembeyaz zirvelerde, popüler kayak bölgelerindeki otellerde, ETS’nin kış otellerinde cazip fırsatlar ile yaşamak için valizleri hazırlamaya başlayabilirsiniz. İlk karın düşmesi ile birlikte muhteşem manzaralara bürünen popüler kayak otelleri, bu kış da eğlence dolu bir tatil için ETS’de sizi bekliyor. İster ailenizle ister arkadaşlarınızla beraber planınızı yapın, gün boyu kayak pistlerinin, akşamları ise şömine başında iç ısıtan sohbetlerin tadını çıkarmak için geç kalmayın!

Monte Baia Uludağ

Bir dağ otelinin sıcak atmosferiyle lüksü ve konforu buluşturan Monte Baia Uludağ, 2. Oteller Bölgesi’nde hizmet veriyor. Her Şey Dahil konseptiyle dikkat çeken otel, dağ veya körfez manzaralı odalarıyla da oldukça ilgi görüyor. Direkt olarak piste çıkışı bulunan otelde; 5.450 metrelik 5 teleski ve 2 telesiyej olanağı da mevcut. Aileler ve çocuklar için mini kulüpten kayak kurslarına, bebek bakıcısı servisinden kapalı havuza; bilardo, dart ve elektronik oyunların oynanabileceği eğlence salonundan sinema salonuna pek çok etkinlik imkanı bulunuyor. 1. Bölge’ye 1 km ve Bursa merkeze 35 km mesafede yer alan Monte Baia Uludağ, sunduğu dinamik yaşam tarzı ve minimalist çizgisiyle benzersiz tatil anıları biriktirmenize yardımcı oluyor. Monte Baia Uludağ, keyifli bir kış tatili için ETS’de sizi bekliyor!

Kartal Otel

Bolu, Köroğlu Dağları’nda yer alan ve popüler kayak merkezleri arasına adını yazdıran Kartalkaya, nisan ayına kadar uzayabilen sezonu ve off-pist imkanları ile ziyaretçilerin dikkatini çekiyor. “Bu kış rotamızı Kartalkaya’ya çevirelim.” diyorsanız, ETS’nin cazip fırsatlarıyla Kartal Otel sizin için biçilmiş kaftan! Kartalkaya’da misafirlerini ağırlayan Kartal Otel; toplam uzunluğu 20 km olan 2 adet başlangıç pisti, 6 adet kolay pist, 8 adet orta pist, 7 adet zor pist olmak üzere 23 pistiyle unutulmaz bir tatil deneyimi yaşatıyor. Ayrıca 2 adet sandalyeli telesiyej ve 5 adet T-bar teleskiden oluşan liftleri de ilginizi çekebilir. 

Polat Palandöken

Misafirlerine; spor aktiviteleri, konfor, doğal lezzetler eşliğinde eğlenceli bir kış tatili deneyimi sunan Polat Palandöken, Türkiye’nin en iyi kayak merkezlerinden biri olarak bu kış da misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Otel, havalimanına 20, şehir merkezine ise yaklaşık 7 dakika mesafedeki konumuyla da oldukça ilgi görüyor. Palandöken’de bu kış unutulmaz bir tatil yapmak istiyorsanız Polat Palandöken ETS’de sizi bekliyor.

Sway Hotels Palandöken

Türkiye’nin popüler kayak merkezlerinden biri olan Palandöken’de bulunan Sway Hotels Palandöken, muhteşem manzarası, enfes yemekleri, dinlenme alanları, konforlu odaları ve çok daha fazlası ile misafirlerini ağırlıyor. Palandöken’de kasım sonunda başlayan sezon nisan başına kadar devam ediyor. Kayakçıların en sevdiği kar tiplerinden biri olan toz kar tipine ev sahipliği yapan Palandöken’de ETS kalitesiyle kış tatilinin keyfini çıkarma fırsatını kaçırmayın.

Kaya Uludağ

Uludağ 2. Bölge’de konumlanan Kaya Uludağ, sade dekore edilmiş odaları ve dinlenme alanları ile kış tatili için ideal bir alternatif sunuyor. Kış tatilini eğlenceli bir hale getirmeyi amaçlayan otel, kayak ve snowboard'un yanı sıra etkinlik ve konser aktiviteleriyle dikkat çekiyor. Restoranında enfes tatların ön plana çıktığı otelde, kayak pistlerinde geçirdiğiniz günün yorgunluğunu SPA merkezinde atmak da ayrı bir keyif… Kaya Uludağ, renkli bir kış tatili için ETS’de sizi bekliyor.