KASABANIN ŞERİFİ SİZİ BEKLİYOR

Ayberk Bozkurt,Turizmde çeşitlilik sunmak için farklı bir konsept uygulamaya koyduklarını söyledi

TURİZMİN SESİ


Antalya'nın Kemer ilçesinde Berke Ranje Otel 'Kovboy Gecesi' ile açıldı. Kovboy kasabasına benzeyen tasarımıyla dikkat çeken otelde bulunan Kızılderililer, Daltonlar ve kovboylar turistlerden büyük ilgi gördü. Kemer ilçesi Çamyuva beldesindeki Berke Ranje Otel, Vahşi Batı'nın kovboy kasabasını andıran tasarımıyla açıldı.

Açılışta Kızılderililer, kovboylar, daltonların dans gösterileri renkli görüntüler oluşturdu. Gecede şerif bürosunda tutulan daltonların idam edilmek üzereyken atlı kovboyların elinden kaçarak kayıplara karışması ve iki kovboyun düellosu tatilcilerden büyük alkış aldı.

Otel sahibi Ayberk Bozkurt, turizmde çeşitlilik sunmak için böyle bir konsepti uygulamaya koyduklarını söyledi. Bir kovboy kasabasında olması gereken her detayın bu otelde bulunduğunu belirten Bozkurt, "İnsanlar klasik tatilden sıkıldılar.

Buraya gelip Daltonlarla tanışıp, kovboylarla düello yapabilirler. Kızılderililer ile ata binip, kasabanın şerif ile tanışabilirler" dedi. Bozkurt, turistlerin gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.