Karine Coulanges 2. Vatanına Geldi

Dünya Turizm Profesyonelleri Örgütü SKAL International’ın Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye’deydi

TURİZMİN SESİ

Karine Coulanges İspanya da yaptığı ilk toplantı sonrasında 2. Toplantısını ikinci  Vatanım dediği Türkiye de gerçekleştirdi.27 Şubat’ta İstanbul’a gelen Dünya Başkanı ve Yönetim Kurulu  Üyeleri, burada SKAL Türkiye Federasyonu Başkanı Deniz Anapa tarafından misafir edildi. Türkiye’den ayrılacakları 02 Mart tarihi öncesinde ise, SKAL Marmara Kulübü tarafından konuk edilen Başkan ve Yönetim Kurulu  Üyeleri, İstanbul’un Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na Marmaray ile geçerek, unutulmayacak bir özelliği yaşadılar.
 
 
1 Mart Akşamı Sevgili Orhon Atameriç eşliğinde  La Maison Otelden alınıp Yeni Kapı dan Marmaray’a ile Anadolu Yaksına geçtiler bu esnada Marmaray kazıları sırasında çıkan tarihi eserler burada kendilerine anlatıldı.
 
 
Skal Marmara Başkanı Zeynep Yılmaz tarafından  tüm komite  Ayrılık çeşmesinde karşılanıp, kendilerine 2 kıtayı denizin altından geçtiklerine dair SKAL MARMARA KULUBÜ  logolu geçiş sertifikaları verildi. Develi Kalamış Kebap da yenilen yemekte Dünya Başkanına  SI MARMARA kulübü simgesi olan Yunus ve bayrağımız hediye edildi.
 
 
Ayrıca tüm Yönetim Kuruluna kulüp bayrağı verildi. Kalamış Develi’de gerçekleşen yemek davetine, organizasyonun 2009 yılında Dünya Başkanlığı’nı yapan Hülya Aslantaş da katıldı…Otele dönüşleri bu sefer araçla Boğaziçi Köprüsünden oldu. 2 kıtayı hem denizin altından hem de üzerinde görme fırsatı yakalama fırsatı buldular .