KARDEŞ OTELLER ADANA’DA BULUŞTU

Kardeş Oteller projesi kapsamında Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki otel yöneticileri Adana Sürmeli Otelde bir araya geldi

TURİZMİN SESİ
Diyarbakır Prestij otelin öncülük yaptığı Kardeş Oteller Projesinin ikinci toplantısı 10.07.2011 tarihinde Adana'da gerçekleştirildi. Proje kapsamında bir araya gelen yöneticiler, bölgelerindeki tarihi güzellikleri ön plana çıkarmak ve tanıtmak, misafir sirkülasyonunu, kardeş otellerine yönlendirmek ve bölge turizmine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yürüttü. Ayrıca bölgedeki inanç turizminin gelişmesi hakkında fikir alış verişi ve beyin fırtınası yapıldı.

Toplantıya katılan oteller şu şekilde sıralandı; Sürmeli Otel Adana, Diyarbakır Prestige Otel, Midyat Mardin Grand Etsel Otel,K.Irak Jiyan Otel, Silopi Şırnak Grand Hotel, Şanlıurfa Harran Otel.

Adana Sürmeli Otelin ev sahipliği ile organize edilen toplantı Welcome Coctail ile start aldı. Ardından toplantı salonuna geçen yöneticilere katılımcı otellere ait Slide Gösterileri düzenlendi ve otellerin tanıtımları yapıldı. Ardından Sürmeli Otel Adana yönetimi tarafından katılımcı otellere plaket vermek üzere tören düzenlendi. Toplantı bitiminde ise kapanış yemeği ile kutlama yapıldı. Toplantı sonunda otel yöneticileri birliktelik ve kardeşlik mesajı verdi.