KARADENİZ MUTFAĞININ EN GÜZEL TATLARI

Çintemani Restaurant'ta 18-26 Mart tarihleri arasında “Karadeniz Bölgesi Yemekleri Haftası” düzenleniyor

TURİZMİN SESİ
Çintemani Restaurant, Karadeniz'in eşsiz tatlarını 18-26 Mart tarihleri arasında lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Mıhlama, hamsi pilaki, karalahana dolması, ısırgan çorbası, hamsili kaygana, mısır unu helvası gibi birçok Karadeniz lezzetini özlediyseniz ya da keşfetmek istiyorsanız, Çintemani Restaurant'ta düzenlenecek olan “Karadeniz Bölgesi Yemekleri Haftası”nı kaçırmayın. Ayrıca Çintemani Restaurant'ta 21 Mart Pazar günü Karadeniz Bölgesi'nin en özel lezzetlerinin yer alacağı bir brunch büfesi de düzenleniyor. Çintemani Restaurant'ın Karadeniz Bölgesi Yemekleri Haftası kapsamında düzenleyeceği açık büfe akşam yemeği 95 TL, yöresel brunch ise 109 TL olarak fiyatlandırılıyor. Bu hafta kapsamında ayrıca 20 Mart Cumartesi günü çok özel bir workshop düzenlenecek. Bu workshop'ta Çintemani Restaurant'ın şefi Ali Ronay katılımcılarla birlikte, Karadeniz'in yöresel malzemelerini kullanarak Karadeniz yemeklerinin farklı uyarlamalarını hazırlayacak.


Misafirlerine en ayrıcalıklı hizmetleri sunmaya devam eden The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant, Karadeniz Bölgesi Yemekleri Haftası'yla yöresel lezzetlerimizi lezzet tutkunlarıyla buluşturuyor. Çintemani Restaurant'ta 18-26 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan bu hafta kapsamında Karadeniz'in lezzetleri açık büfe akşam yemekleriyle misafirlere sunuluyor. Ayrıca 21 Mart Pazar günü Çintemani Restaurant'ta Karadeniz mutfağına özgü bir brunch da yapılıyor.

Bu hafta kapsamında ayrıca 20 Mart Cumartesi günü çok özel bir workshop düzenlenecek. Bu workshop'ta Çintemani Restaurant'ın şefi Ali Ronay katılımcılarla birlikte, Karadeniz'in yöresel malzemelerini kullanarak Karadeniz yemeklerinin farklı uyarlamalarını hazırlayacak. 11:00-17:00 saatleri arasında düzenlenecek olan kurs, The Ritz-Carlton, İstanbul Cam Salon'un mutfağında keyifli bir atmosferde yapılacak. Çintemani Restaurant'ın Karadeniz Bölgesi Yemekleri Haftası'nda bu bölgeye özel birçok lezzeti tadabilirsiniz. Mıhlama, hamsi pilaki, karalahana dolması, ısırgan çorbası, hamsili kaygana, sirkeli pırasa salatası, yumurtalı fasulye kavurması, pazılı hamsi dolması kayganası, hamsili pilav, Çayeli kurufasulyesi, mısır unu helvası ve daha birçok Karadeniz yemeği Çintemani Restaurant'ta 'lezzet avcılarını' bekliyor.

Karadeniz Bölgesi Yemekleri Haftası kapsamında Çintemani Restaurant'ta açık büfe akşam yemekleri düzenleniyor. Bu özel akşam yemeği kişi başı 95 TL olarak fiyatlandırılıyor. Ayrıca, Karadeniz Bölgesi'nin eşsiz lezzetleri 21 Mart tarihinde bir brunch olarak da misafirlere sunuluyor. Bu özel brunch ise kişi başı 109 TL olarak fiyatlandırılıyor. Yöresel mutfaklarımızın en önemlilerinden biri olan Karadeniz'in eşsiz lezzetlerini denemek isteyen, Karadeniz'e gitmeye fırsat bulamadıkları için bu tatları çok özleyen kişiler için Çintemani Restaurant'ın Karadeniz Bölgesi Yemekleri Haftası, mart ayında kaçırılmaması gereken etkinliklerden.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için telefon: (0212) 334 41 88