KADINLARDAN İSTİKLAL MARŞI KOROSU

Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından kongre için hazırlanan İstiklal Marşı Korosu kongre salonunda partililere duygusal anlar yaşattı

TURİZMİN SESİ
Kadın ve Gençlikten sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr.Nuran Talu ve Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci tarafından çalışmaları tamamlanan ve Kongre gününe hazırlanan İstiklal Marşı korosu Demokrat Parti Kadın Kollarında görevli Genel İdare Kurulu üyeleri ve partili kadınlardan oluşturuldu. Kırmızı ceket ,beyaz gömlek ve kırat fularlı koro ..Kongre açılışında İstiklal Marşını okuyarak salonu inletti.Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık İstiklal Marşı korosunu anons ederken "Türkiye de bir ilk ve Kadın Kolları Genel Başkanlığınının Türkiyeye ve Türk Halkına Demokrat Partinin mesajı olduğunu bu sebeple bir koro hazırlandığını ve tüm salonun Koroya eşlik etmesini istedi" İstiklal Marşını okuyan koro salonda kopan alkış tufanından sonra kürsüden ayrıldı.

DEMOKRAT PARTİ FAALİYET RAPORUNDA KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANLIĞI " ULUSAL VE ULUSLARASI OLARAK ÇALIŞTI " şeklinde yer aldı.. Salonda dağıtılan Demokrat Parti Faaliyet raporu içerisinde en dikkat çekici faaliyetler Demokrat Parti Kadın Kolları faaliyetleri içerisinde yer aldı. Uluslaraarası ve Ulusal boyutta bir çok çalışmayı faaliyet olarak gerçekleştiren Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Merkez teşkilatı son olarak İstiklal Marşı Korosu ile Kongrenin açılışına damgasını vurdu.

Kongre Salonunda ayaküstü görüşlerini aldığımız Kadın Kolları Genel Başkanı Av.Ayşegül Dalkır Kahveci...

"Türkiye de ilk olarak Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından İstiklal Marşı Korosu oluşturuldu.Partimizin renkleri de Bayrağımız gibi kırmızı ve beyaz olduğu için koroda ki kadınlarımız kırmızı ve beyaz giyindiler.Tüm Türk halkına ve hükümete mesaj verdik.

Genel Başkanlarımız , Sayın Hüsamettin Cindoruk ve Sayın Namık Kemal Zeybek 'de Hukukçu .Genel Başkanlarımızın hukukçu ve Ankara Hukuk fakültesinde eğitim almış olmaları bizim en büyük şansımız.Çünkü Kadın Kolları Genel Başkanı olarak ben ve vekilim Sayın Sibel hanım da Ankara Hukuk fakültesi mezunuyuz.Demokrat Parti misyonu hukukçu ve Ankara Hukuk misyonu ile burada devam ediyor . Demir Kırat durmaksızın iktidar yürüyüşünü devam ettiyor .Bu yıl yapılacak olan genel seçimde Demir Kırat Parlamentoda yerini alacaktır" dedi...