KADINLAR BACAKLARINDAN ŞİKAYETÇİ!

Türkiye'de her iki kadından birinde, günlük yaşamlarını olumsuz bir şekilde etkileyen bacaklarda ödem, ağrı, yorgunluk, şişlik, eklem ağrıları gibi belirtiler görülüyo

TURİZMİN SESİ
Boehringer Ingelheim tarafından yaptırılan araştırmalara göre Türkiye'de her iki kadından birinde, günlük yaşamlarını olumsuz bir şekilde etkileyen bacaklarda ödem, ağrı, yorgunluk, şişlik, eklem ağrıları gibi belirtiler görülüyor. Yanlış beslenme, devamlı oturarak veya ayakta çalışma ve az su tüketimi gibi alışkanlıkların da etkili olduğu, bacak sağlığını olumsuz bir şekilde etkileyen rahatsızlıklar kadınların hayat kalitesini oldukça düşürüyor.

Kadınların şikâyet ettiği bacak sorunlarının başında bacak yorgunluğu (%28) geliyor, ayrıca bacak ağrısı (%24), ağırlaşmış bacaklar (%21), diz rahatsızlıkları (%19), bacak krampları (%17), şişmiş bacaklar (%12) ve bacakta su toplanması (%9) da sık yaşanan şikâyetler arasında.

Yapılan araştırmalar sonucu tedavi seçenekleri arasında hızlı etkisi ile öne çıkan kırmızı üzüm yaprağı özütünün damar çeperini iyileştirip, elastiklik sağlayarak kan dolaşımını artırdığı ve böylece bacaktaki şişmeleri ve ağrıları azalttığı kanıtlanmıştır.

Ayrıntılı bilgi için www.sagliklibacaklar.com