JW Marriott Ankara’ya Ödül

Lüks ve kaliteyi yeniden tanımlayan hizmet anlayışı ile yol alan JW MARRIOTT ANKARA’nın sağlıklı yaşam merkezi Karma Spa Wellness & Fitness, 2014 Dünya Lüks Spa Ödüllerinde Avrupa’nın En İyi Lüks Fitness Spa Merkezi seçildi

TURİZMİN SESİ

JW Marriott Ankara’nın huzur ve yenilenme merkezi olarak da adlandırılan spa merkezi Karma Spa Wellness & Fitness dünya çapında ilk ödülünü aldı. Global bir organizasyon olan Dünya Lüks Spa Ödüllerinde Avrupa’nın En İyi Lüks Fitness Spa Merkezi olarak seçilen Karma verdiği kaliteli ve lüks hizmetin dünya standartlarında olduğunu bir kez daha göstermiş olmanın gururunu yaşıyor.Farklı kategorilerde, küresel ve ülke bazında yapılan değerlendirmeler sonucunda ödüller, misafirlerin verdiği oylarla sahiplerini buldu. Tesisin ve sunulan hizmetin kalitesine göre verilen ödüllerin amacı lüks hizmet sektöründe standartları daha da yükseltmek.
 
 
KARMA SPA Wellness & Fitness, adından da anlaşılacağı üzere SPA & Wellness ve Fitness merkezi olarak 2 bölümden oluşuyor. SPA & Wellnes bölümünde Türk Hamamı, saunalar, jakuzi ve buhar odaları, rahatlatıcı masaj uygulamaları, vücut ve cilt bakımlarının sunulduğu özel odalar ve VIP odalarla hizmet veriliyor.  Fitness merkezinde ise kardiyo cihazları, serbest ağırlıklar ve diğer tüm ağırlık ekipmanlarıyla, son yılların gözde sporları olan spinning ve pilates için özel stüdyoları ile sporsever misafirlere geniş bir yelpazede spor yapabilme imkanı sunuluyor. Egzersizlerin sonrasında misafirlerin dinlenebilmelerine olanak sunan içerisinde konforlu yatakların ve ısıtmalı taş yatakların bulunduğu dinlenme odaları misafirler tarafından sıkça tercih edilen hizmetler arasında yer alıyor.
 
 
Keyifli Spor, Yaz Kış Havuz Keyfi, Sağlıklı Lezzetler ve Çok Daha Fazlası
JW Marriott Ankara Karma’nın açık ve kapalı havuzları misafirlerine 4 mevsim yüzme keyfini yaşatıyor. Yaz aylarında açık havuz, doğa ile iç içe hissi veren yeşil bahçesindeki yoga ve Aqua Gym dersleri ile misafirlerini dingin bir yolculuğa çıkarırken gün ışığı ile aydınlanan kapalı havuz ise kışın soğuk günlerinde de yüzmek isteyen konuklarını mavi suların dinlendirici etkisiyle şehirden çok uzaklara götürüyor. Karma Spa içerisinde hizmet veren Karma Cafe farklı ve sağlıklı lezzet seçenekleri, taze meyvelerden yapılan egzotik içecekleri ile spor ve masaj sonrası dinlenmek isteyenleri ağırlıyor. Karma Wellness & Fitness haftanın 7 günü 06:30 – 22:00 saatleri arasında Spa bölümü ise 09:00 – 21:00 saatleri arasında hizmet veriyor.