JOLLY TUR’DAN YAZA MERHABA PARTİSİ

Türkiye'nin önde gelen tur operatörlerinden Jolly Tur'un geleneksel yaza merhaba partisi 14 Haziran Pazar günü Reina'da düzenlenen davet ile gerçekleşti

AYŞULA ÖZGEN-TURİZMİN SESİ


Türkiye'nin en köklü tur operatörlerinden Jolly Tur'un Ortaköy Reina'da düzenlediği yaza merhaba partisine Jolly Tur'un Kurucusu ve Onursal Başkanı Sinan Vardar ve Yönetin Kurulu Başkanı Mete Vardar,Yönetim Kurulu Üyesi Mert Vardar ve Genel Müdür Figen Erkan ev sahipliği yaptı.


16 Şubat'ta başlattıkları erken rezervasyon sürecini sona erdiren Jolly Tur geçtiğimiz yıla göre %25 artış kaydederek 2009 yaz sezonuna hızlı giriş yaptı.2009 yılı için hedeflerini %15 büyüme olarak hedefleyen Jolly Tur daha şimdiden erken rezervasyon kampanyası sürecinde hedefleri aşmış oldu.

Profesyonel Satış Ekibi ve Jolly Tur Satış Müdürü Serdar Özdemir

Yıl sonu hedeflerini 300.000 kişi olarak belirleyen Jolly yönetimi erken rezervasyon esnasında çok yoğun bir çalışma ile iyi oteller,uygun fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile krize karşı geldiklerini ve bunun da sonuçlarını başarılı satış grafiği olarak aldıklarını ve erken rezervasyonda 100.000 kişiye tatil satışı gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Sun Ekspress Hakan Yonar,jolly Tur Selçuk Selik ve Jolly Tur Satış Müdürü Serdar Özdemir

Kampanyalar ve pazarlama çalışmaları ile yaz sezonunu da aynı başarılı grafik ile devam ettireceklerini düşünen Jolly yetkilileri okulların açılış tarihinin eylül sonuna alınmasının tüm sezon için avantaj teşkil ettiğini bu avantaja kampanyalarla destek vererek iç turizmin sektöre canlılık getirmesini sağlayacaklarını belirttiler.


Adam&Eve'nin melekleri  Reina'nın gözdesi oldu

Yoğun geçen erken rezervasyon kampanyası sonrası stres atmak ve tüm sektörü bir araya toplamak amacıyla tüm Jolly Ailesi ve partnerleri 14 Haziran Pazar günü Reina Brunch'ında bir araya geldi.


Öğle saatlerinde başlayan yaz Brunch'ına Jolly Tur Ailesi,işbirliği içerisinde bulunduğu Seyahat Acenteleri,havayolları,Otobüs firmaları,Basın Kuruluşları,finans sektörü temsilcileri,Türkiye'nin önde gelen otelleri ile Kurumsal müşterilerinin yanı sıra aralarında ünlü sanatçıların da bulunduğu partiye yaklaşık 900 kişi katıldı.

Lider Factoring Pazarlama Müdürü Asude Keskin ve Eşi Alper Keskin Jolly Tur müdahim misafirleri olarak yaza merhabada bir araya geldiler Jolly Tur Satış Müdürü Serdar Özdemir ve Eşi Yeşim Özdemir misafirleri Lider Factoring Yönetim Kurulu Başkanı Yuda Erenkaveve Eşi Raşhel Erenkave Finansman Koordinatörü Ayşe Bayoğlu ve Eşi Vedat Bayoğlu ,Gül Özgenç ve Perküsyonda Tayfun ve trompette Merih'in tüm gün boyunca süren kışkırtıcı ritmleri ile eğlenen konuklar 8 kişiden oluşan Latin dans grubunun gösterilerine de bol bol eşlik ettiler.

Ali Tınaz ve Turizmin Sesi Halkla ilişkiler müdürü Ayşula Özgen

Sunuculuğunu BBG evinden tanıdığımız Ali Tınaz'ın üstlendiği partide düzenlenen dans yarışması ise tüm Jolly Tur konuklarına keyifli anlar yaşatırken modacı Berkan Tüzünataç'ın koleksiyonlarının sergilendiği mini expozisyon da konuklara görsel show yaşattı.

Son derece eğlenceli geçen partide konuklar,keyifli organizasyon,müzik ziyafeti ve dans şovları eşliğinde 2009 yazına Jolly Tur'un muhteşem daveti ile merhaba dediler.

Sun Ekspress satış ekibi

Ali Tınaz ve Altay

TAF Başkanı Yalçın Manav ve ailesi

REİNA  JOLLY TUR DOSTLARI İLE DOLDU TAŞTI

Avrupa Byk başkanı Nejat Karagöz  ve eşi
Ve nihayet sıra geleneksel Jolly Dans yarışmasına gelmişti.Yarışma katılımcıları, önce latin dansçıların öğretilerini izlediler.sonra da partnerleri dansçılar olarak yarışmaya devam ettiler.

Ateşli, merenge ritminin verdiği hareketle yarışma sonuçlandığında 5 çifti birden galip ilan ettiler. Geçen yılın dans birincisi Turizmin Seher Ablası bu yıl da CORNELİA  DE LUX RESORT(Belek) Hotelde bir hafta çift kişilik tatil kazandı.

Ayni zamanda Sun Expres Hava yolları pazarlama ve halkla ilişkiler müdürlerinden de, asılan flamalarını ilk bulan kişi olarak antalya'ya çift kişilik bir uçuş armağan verildi.( 0216-0131)
Kazanan diğer 4 çiftin yarışmacılarına da çeşitli otellerden