JOLLY TUR'DAN SÜPER ERKEN REZERVASYON

Jolly Tur erken rezervasyon kampanyalarında bir yeniliğe imza attı; 4 günlük Amsterdam tatilini 199 euro'ya, 7 gecelik Paris- Benelux turunu 299 euro'ya yapmaya mümkün hale getirdi

BORA ÖZGEN- TURİZMİN SESİ


İSTANBUL- ''Süper Erken Rezervasyon'' adı altında başlatılan kampanya çerçevesinde, yurt dışı tatillerinde 2 ay öncesinden rezervasyon yaptıranlara 100 euro'luk indirim fırsatı sunuluyor.

Mart ayına kadar devam edecek olan erken rezervasyon fırsatına dahil olan rotalar; Amsterdam, Benelux & Paris, Klasik İtalya, Barcelona, Madrid & Barcelona, Katalonya & Provence, Londra, Paris, St. Petersburg & Moskova, Dubai, Paris & Disneyland, İtalya & İsviçre, Roma, Milano, Floransa, Catania & Palerm, Nice, Fas. 4-7 gece arasında değişen, uçak biletleri, rehberlik hizmetleri dahil tur fiyatları ise 299 ile 799 euro arasında değişiyor.

Jolly tur Yurt Dışı Turlar Müdürü Tolga Tekin'in verdiği bilgiye göre, tüketici 399 euroluk bir turu 60 gün önceden satın aldığında ödeyeceği rakam 299, 45 gün önceden satın aldığında ise 349 euro. Kampanya ile Amsterdam'da 4 gecelik tatilin rakamı ise 199 euro'ya geliyor.